De Ballonnen Piet

De Ballonnen Piet maakt van uw Sinterklaas evenement een betoverend feestje. Zijn vingervlugge handen creëren de mooiste ballonfiguren, en met zijn magische goocheltrucs verbaast hij elk familielid. Zo is uw locatie snel gevuld met de kleurrijke ballonnen in verschillende figuren en een groeiend publiek.

De ballonnenpiet is een ware act op zich, want een vlotte babbel heeft hij zeker. Zijn ballonnen geeft hij niet zomaar weg! Met ieder kind maakt hij er een verhaaltje met hier en daar een grapje en een grol is het een genot voor het oog. Daardoor zorgt hij ervoor dat hij gezien wordt en opvalt en uw voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoef te maken om de kinderen, sterker nog uw feest is zeer zeker geslaagd met een bezoek van deze ballonnentovenaar.

Wilt u zien hoe Ballonnen Piet een ballon verandert in een vrolijk dier of een fleurige bloem? De Ballonnen Piet is razend populair en door zijn mooie pak is hij goed zichtbaar op uw evenement oftewel perfect inzetbaar voor werkelijk iedere gelegenheid.

Boek hem dan nu hij is de juiste keuze voor uw Sinterklaas feest of in uw winkelcentrum.

 

Mogelijkheden zowel binnen als buiten op uw locatie

Oppervlakte 2m x 2m Flexibel inzetbaar en makkelijk verplaatsbaar.

 

De prijs van de Ballonnen Piet bedraagt €495,00 exclusief 6% BTW. voor 4 uren. (ook te boeken vanaf 2 uren vraag vrijblijvend meer informatie via info@mm-magic.nl)

Bij de prijs zijn de eerste 50 gereden kilometers inbegrepen, restkilometers worden berekend tegen €0,32 per gereden kilometer vanaf Groesbeek.