Komende evenementen waarbij Goochelaar Marc en MMmagic Entertainment aanwezig is vindt u hieronder. Van theater tot circusvoorstelling of bijzondere workshops op mooie locaties.

18 april 2018 – Leren goochelen in Dalfsen, Overijssel

Leer goochelen in Overijssel!
GEZOCHT: Jonge enthousiaste goochelaars in Overijssel. Ken jij iemand/ben jij iemand die helemaal weg is van goochelen? Kijk jij elke aflevering van Mindf*ck? En wil jij je vrienden verbazen met wonderlijke goocheltrucs?

Kom dan woensdag 18 april naar Dalfsen. Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar vindt in Vechtdal, Overijssel een unieke goochelmiddag plaats waarbij je zelf leert goochelen! Daarna zul je voor je vrienden en familie een grote eindshow gaan geven. De middag start om 13:00 in een van de mooiste zalen van Dalfsen. En om 16:00 is iedereen welkom om van jouw magische kunsten te komen genieten!

LET OP, er is een maximum aantal plaatsen dus vol=vol.

Aanmelden en meer informatie vindt u online
http://www.trefkoeleplus.nl/

18 april 2018 € 7,50 per deelnemer
13:00-16:00 uur/16:00 uur goochelshow door de deelnemers
Trefkoele de (A) (Dalfsen)
Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen

27 april 2018 – Koningsdag in Groesbeek

Koningsdag Groesbeek 2018! Jij bent er toch ook bij?!

 

Ook dit jaar is er op koningsdag in Groesbeek weer een oranje kinderfestijn. Op vrijdag 27 april is het Dorpsplein (voor het gemeentehuis) van 8:30 uur tot ca. 15:00 uur omgetoverd tot een leuke kindervrijmarkt.

Aanmelden is niet noodzakelijk en de toegang is gratis.

Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving zijn van harte welkom om hun spulletjes te verkopen op het Dorpsplein. Ze mogen naast het verkopen van eigen spullen, ook het publiek verbazen met knappe kunsten, zoals bijzondere muzikale talenten, jongleren, goochelen, of door te tonen hoe goed ze stil kunnen staan als Living Statue. Alle talenten zijn welkom.

De ondernemers in het centrum van Groesbeek werken met de kindervrijmarkt succesvol samen met MMmagic Entertainment, een gedreven en jong ondernemend entertainmentbedrijf uit Groesbeek.

 

Kinderen die willen deelnemen kunnen vrijdagochtend 27 april hun plekje uitzoeken onder het toeziend oog van de organisatie en vrijwilligers, die iedereen graag verwelkomen op deze feestelijke dag. Handelaren en aanbieders van partijen dienen zich wel vooraf aan te melden via koningsdag@mm-magic.nl. Ook als je vrijwilliger wilt worden tijdens deze speciale dag, zien we graag jouw e-mail verschijnen.

 

27 april 2018 [GRATIS ENTREE]
8:30 – 15:00 uur
Dorpsplein, Groesbeek

30 juni 2018 – Leren goochelen in de Goochelwinkel

Leer goocheltrucs en leer goochelen zoals het hoort in de GROOTSTE goochel winkel van Europa! Samen met een beroepsgoochelaar ga je aan de slag met de magie van de goochelkunst. Tussen grote trucs en kleurrijke illusies op een unieke locatie leren we jou de kneepjes van het vak!

Je leert deze dag de basis technieken van het goochelen. We werken met spons balletjes, kaarten, touw, dobbelstenen, vele alledaagse voorwerpen en diverse gimmicks om wonderlijke effecten te vertonen.

Aan het eind van de workshopdag krijg je een een goody-bag vol met bijpassende goochel accessoires en trucs mee naar huis. Zodat je je hobby en goocheltrucs kunt voortzetten!

LET OP!! ER IS EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN (10 plaatsen) VOOR DEZE WORKSHOPS.

 

Voor je ouders hebben we in de buurt genoeg bezienswaardigheden (meubelboulevard, wandelen/fietsen of het designer-outlet te Roermond) om tijdens de workshop niet stiekem mee te kunnen luisteren.

Kindergoochel workshop vanaf 6 jaar
Wanneer: Zaterdag 30 Juni 2018
Tijd: 11:00 – 15:00 (incl. Lunch)
kosten: EUr 49,95 –

De workshop is enkel te bezoeken na reservering / betaling.

Reserveren kan via https://www.dynamitemagic.nl/