Magic Adventure

Ga mee op een avontuur door de magische natuur. Ontdek bijzondere dieren en leer praktische weetjes. Ontdek waar stenen vandaan komen leer over kriebelbeestjes en bijzondere bladeren. Tijdens de een uur durende goochelshow bent u samen met de kinderen getuigen van betoverende en magische effecten in het thema van de nederlandse natuur. Goochelaar Marc vertolkt de avontuurlijke rol van WILD-RANGER en speelt daarbij in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn publiek, persoonlijke aandacht en een open houding creƫren een bijzondere sfeer waarin ieder kind van begin tot eind betrokken is bij de goochelshow. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel wordt iedereen meegenomen in een magisch avontuur. Deze kindergoochelshow is gericht op kinderen van 6 tot 10 jaar en heeft een uniek fotomoment aan het einde.
De show is bovendien ook te boeken met een hoge educatieve waarde. Een kijk in het in de nederlandse natuur, wat kun je op de grond vinden en waar komt het vandaan En hoe ga je om met het Milieu.

Praktische informatie:

Flexibel aanpasbaar op uw locatie.

220v stopcontact (normaal stopcontact)

Duur 60 minuten

Oppervlakte: 7m x 3,5 m x 3m
Flexibel aanpasbaar op de aanwezige ruimte

Capaciteit 20 – 250 personen

Kan spannend zijn!

Denk aan groene suikerspinnen, natuur of camouflage schmink en tattoos, een springkussen, uitdelen van ballondieren en meer!