Thomas de Tovenaarsleerling

Goochelshow “De nachtwaker”

Ga mee op een avontuur door de studeerkamer van Thomas de tovenaarsleerling. Ontdek bijzondere schatten en magische objecten. En ontdek de speciale magische  taak van Thomas zijn huiswerkopdrachten. Tijdens de een uur durende goochelshow bent u samen met de kinderen getuigen van betoverende en magische effecten in het thema van de middeleeuwse alchemie. Goochelaar Marc vertolkt de rol van tovenaarsleerling Thomas. Daarbij speelt hij in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn publiek, persoonlijke aandacht en een open houding creëren een bijzondere sfeer waarin ieder kind van begin tot eind betrokken is bij de goochelshow.

Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen met authentieke uitstraling, gevatte grapjes en zijn vlotte babbel wordt iedereen meegenomen op een magisch avontuur. Deze kindergoochelshow is gericht op kinderen van 6 tot 10 jaar en heeft een unieke fotomoment aan het einde.

De show is bovendien ook te boeken met een hoge educatieve waarde. Een kijk in het leven van de middeleeuwen en alchemie, wat was de steen der wijzen en wat is chemie en toverij van vroeger, waren de heksenverbrandingen echt zo wreed of is de wereld vol narren?

Praktische informatie:

Flexibel aanpasbaar op uw locatie.

220v stopcontact (normaal stopcontact)

Duur 40 – 60 minuten

Oppervlakte: 3,5m x 2,5 m x 2,5m (kamerhoog)

Capaciteit 20 – 250 personen

Spannend