Pakjesavond een (huis)bezoek van de pieten van Sinterklaas?!

Wilt u de “Pieten Crew” op bezoek?! Dat kan!

Dit jaar leggen de Pieten van de Sint weer unieke huisbezoeken af bij jou in de regio. Dé leukste Sinterklaas herinnering maak je samen met je familie. De “Pieten Crew” weet dat maar al te goed. Zij maken van jullie sinterklaas avond een grote sinterklaas magische beleving. Door een combinatie van theaterspel, knappe goochel en circuskunsten en persoonlijke interacties met uw kinderen weten de pieten de sinterklaasspanning om te zetten naar een avond vol plezier. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om puur te genieten in het moment en mooie plaatjes te schieten voor in de fotoboeken.

Strooibezoeken in november door heel NL:

Onze strooibezoeken zijn gedurende de hele sinterklaasperiode te boeken (m.u.v. 3/4/5/6 december) en duren gemiddeld 20 tot 30 minuten. Een stooibezoek bij u thuis zit vol met interactief theaterspel, knappe jongleer- en goochelkunsten en dat alles is verworven in een beknopte verhaallijn. We komen met 2 pieten en nemen voldoende luxe strooigoed mee.

Kosten voor een Strooibezoek zijn € 55,-

Kernwaarde van elk huisbezoek zijn:

TOEGANKELIJK      BETAALBAAR      KINDVRIENDELIJKHEID

SFEERVOL      RESPECTVOL      BETROUWBAAR

Een huisbezoek op jouw pakjes avond is mogelijk

Praktische informatie:
Onze huisbezoeken duren gemiddeld 20 tot 30 minuten en zitten vol met interactief theaterspel, knappe jongleer- en goochelkunsten en dat alles is verworven in een beknopte verhaallijn. We komen met de leukste pieten en nemen voldoende luxe strooigoed mee.

Kosten voor een huisbezoek zijn € 75,-

LET OP!! Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. agenda vol=vol

2 december 16.00 uur tot 20.00 uur

3 december 16.00 uur tot 20.00 uur

4 december 16.00 uur tot 20.00 uur

5 december 15.00 uur tot 21.00 uur

6 december 16.00 uur tot 20.00 uur

Regio Den Bosch,  Maaspoort, Engelen, Rosmalen, Empel, Hedel, Vlijmen, Drunen, Elshout, Nieuwkuijk, Ammerzoden, Kruiskamp, Orthen, Nuland

Sfeerimpressie huisbezoek