Het Sinterklaas Spektakel

in ‘s-Hertogenbosch

2019/12/01 10:00:00

Sinterklaas show vindt plaats op

Locatie Theaterzaal “De Plek” sportaccommodatie Flikflak

De gezellige familieshow is een sfeervolle ervaring. Danspieten, kunstjes pieten betrekken de kinderen actief en nemen ze mee in een sinterklaas verhaal. Spectaculaire acts van hoog niveau wisselen elkaar af tijdens dit Sinterklaas spektakel.

ruim 1000m²

sinterklaas vermaak

11.00 – 16.00
Kom voor de show van start gaat genieten van vele activiteiten in het entree gebied. Laat je schminken of zet een glittertattoo, Maak een tekening voor de Sint of ga actief springen op springkussens en doe de Pietenparcours die speciaal klaar zijn gezet voor de ze dag. Vergeet ook niet het paard Amergo te knuffelen.

Familieshow met Sinterklaas 

11.30 – 13.30 – 15.30 

Het Sinterklaasfeest wordt een groot succes! De pieten crew heeft er vertrouwen in maar tijdens de de laatste check van het sinterklaasfeest loopt niet alles op rolletjes. Komt sinterklaas wel op tijd voor zijn eigen feestje? waarom ligt er overal confetti? En wat gebeurt er met de het vrolijke pieten duo?

Deze vrolijke familie voorstelling zit bordevol  humor, leuke interactie met de kinderen en heeft bijzondere acts van hoge kwaliteit. En als kers op de taart heeft Sinterklaas ook nog een verrassing voor alle kinderen. Een cadeautje!?