• Milieuvriendelijk latex 100% biologisch
  • Flexibel aanpasbaar in elke ruimte
  • Pedagogische omgang
  • Echte Eyecatcher

De prijs van de Ballonnen Piet bedraagt €495,00 exclusief 9% BTW voor 4 uren. (ook te boeken vanaf 2 uren vraag vrijblijvend meer informatie via info@mm-magic.nl)

Bij de prijs zijn de eerste 50 gereden kilometers inbegrepen, restkilometers worden berekend tegen €0,32 per gereden kilometer vanaf Ammerzoden

De Ballonnen Piet

De Ballonnen Piet maakt van uw Sinterklaas evenement een betoverend feestje. Met vingervlugge handen is het creëren van de mooiste ballonfiguren een makkie. Met daarbij nog enkele magische goocheltrucs wordt elk familielid verbaast. Uw locatie is snel gevuld met de kleurrijke ballonnen in verschillende figuren en een groeiend publiek.

De ballonnenpiet is een ware act op zich, want een vlotte babbel is er zeker. De ballonnen worden niet zomaar weg gegeven! Met ieder kind is er een verhaaltje met hier en daar een grapje en een grol. Dat is een genot voor het oog. Hierdoor wordt de Ballonnenpiet gezien en valt op. Dat heeft het voordeel dat u zich geen zorgen meer hoef te maken om de kinderen, sterker nog uw feest is zeer zeker geslaagd met een bezoek van deze ballonnenpiet.

Wilt u zien hoe Ballonnen Piet een ballon verandert in een vrolijk dier of een fleurige bloem? De Ballonnen Piet is razend populair en door zijn prachtige pietenpak is hij goed zichtbaar op uw evenement oftewel perfect inzetbaar voor een diversiteit van locaties.

Boek de èchte ballonnenpiet dan nu!

 

Mogelijkheden zowel binnen als buiten op uw locatie

Oppervlakte 2m x 2m Flexibel inzetbaar en makkelijk verplaatsbaar.