Biografie en wie=wie?

Wie is goochelaar Marc?

Goochelaar Marc oftewel Marc Luijben is ware familie entertainer en vader van twee prachtige dochters. Samen met goochelhond Chase zorgt hij voor vele betoverende belevenissen.

Hij heeft sinds 2013 een betoverend goochelbedrijf dat zich naast goochelen ook op kinderentertainment richt. Entertainment met een organische kern en boordevol sfeer en betoverende beleving. MMmagic Entertainment bestaat in 2023 tien jaar!! In dit magische bedrijf kan Marc als sinds dag 1 zijn creativiteit en passie voor de goochelkunst uiten.

Achtergrond Goochelaar Marc

Door een vrolijke kijk op het leven en een kleurrijke fantasie weet Marc zijn goochelacts te vullen met inspirerende verhalen.  “Het is een uitdaging om steeds weer betoverende nieuwe dingen te bedenken” zegt hijzelf. De hedendaagse sleur ombuigen tot er een bijzondere magische situatie ontstaat, dit weet Goochelaar/Entertainer Marc Luijben in al zijn diensten te verwerken. Zelfs zijn zwarte labrador genaamd Chase is van huisdier omgetovert tot abraca-labrador ¨Goochelhond Chase¨. Misschien heb jij hem als eens gezien.

Waar Marc vroeger nog met een goocheldoos speelde, is hij tegenwoordig uitgegroeid tot een ware ras entertainer en een van de allerbeste familie/kindergoochelaars van Nederland weet hij tegenwoordig vele (jonge)bezoekers te inspireren en verbazen met zijn goochelacts.

Vanaf zijn 12e levensjaar is hij bezig met goochelen. Hij heeft de kneepjes van het vak door zelfstudie onder de knie gekregen en zijn acts verder doorontwikkeld. Oefen, oefen en nog eens oefen dat is zijn ware geheim.

Aan een ruime entertainment ervaring binnen MMmagic Entertainment komt geen einde. Marc is al sinds 2006 actief bezig met de circus-theater kunst. Waar hij eerst zelf jaren de circusschool heeft gevolgd en diverse theaterlessen en improvisatie sporten heeft beoefend. Is hij ondertussen uitgegroeid tot een bekwaam acteur die zich nog steeds verder ontwikkeld.

De magische kunsten van Marc werpen hun vruchten af. Na vele gasten-, en publieks enquêtes scoort Marc ruime negens en tienen. Het publiek waardeert enorm het respectvolle enthousiasme waarmee goochelaar Marc zijn publiek bespeelt. Na jaren oefenen en repeteren van unieke goochelacts ontstaan er steeds weer vernieuwde goochelacts voor diverse doeleinden. Van kinderfeest tot bruiloft, groots kinderevenement of braderie, steeds meer organisaties spotten Marc Luijben als de perfecte aanvulling op hun programma.

“Heeft u interesse, vragen of bent u enthousiast geworden na deze beknopte biografie van Marc Luijben? Stel uw vraag of boek hem direct!”

Meer lezen over het kleurrijke leven van Marc Luijben bekijk zijn blogs, of volg hem op Instagram, Facebook, TikTok of Youtube.

Magisch vermaak op hoog niveau:

  • Naast kindergoochelaar is Marc ook een lust voor het oog voor vele volwassen toeschouwers

  • Sinds 2013 actief goochelaar door heel Nederland

  • Alle diensten vertegenwoordigen een zeer hoge kwaliteit en dat tegen een zeer vriendelijke prijs!

  • Marc spreekt naast Nederlands, Engels, Duits en ook Gebarentaal(NgT)

Beleving

Net dat stapje meer

Inclusiviteit

Zonder inmenging van geloof, politiek opleidingsniveau.

Respect

Ik behandel jou, zoals ik zelf behandeld zou willen worden.

Gastgericht

Acts aangepast op de aanwezige doelgroep

Kijk op het leven

Een veilige speelomgeving voor kinderen

Kinderen hebben van jongs af aan een actieve en levendige fantasie. Met onze springkussens, uitdagende spellen en opblaasfiguren willen we onze (jonge)bezoekers spelenderwijs deze fantasie laten vergroten. We laten ze actief bewegen en inspireren met de uitstraling van onze springkussens. Bewegen is immers gezond. Alleen dient dit ook in een veilige omgeving te gebeuren. Zo kunnen kinderen zichzelf sociaal en fysiek ontwikkelen. Samen spelen, ontdekken en nieuwe vrienden maken……