Wie is Marc?

Goochelaar Marc oftewel Marc Luijben is een ware familie entertainer. Nadat hij zijn scholing succesvol heeft afgerond is hij in 2013 het bedrijf  “MMmagic Entertainment” gestart. Een bedrijf dat zich richt op magisch entertainment voor het hele gezin. Boordevol sfeer en betoverende beleving. Met zijn magische bedrijf kan Marc zijn creativiteit en passie voor de goochelkunst volledig uiten.

Waar Marc vroeger nog met een goocheldoos speelde, is hij tegenwoordig uitgegroeid tot een van de allerbeste (kinder)entertainers van Nederland. Vanaf zijn 6de levensjaar was er bij hem al een fascinatie voor de goochelkunst. Dat resulteerde in het eerste echte optreden toen Marc 12 jaar was. Dagelijks veel oefenen, repeteren en plezier maken. Hij heeft de kneepjes van het vak door zelfstudie onder de knie gekregen en zijn acts verder doorontwikkeld. Door de pedagogisch en psychologisch invalshoeken van de magische acts tot in de puntjes door te lichten weet Marc nu elke goocheltruc op een originele wijze en gastvrije wijze te presenteren. 

Aan een ruime entertainment ervaring komt geen einde. Marc is al sinds 2006 actief bezig met de circus-theater kunst. Waar hij eerst zelf jaren de circusschool heeft gevolgd en diverse theaterlessen en improvisatie sporten heeft beoefend. Is hij ondertussen uitgegroeid tot een bekwaam acteur en regisseur die zich nog steeds verder ontwikkeld.

Samen genieten tijdens een goochelshow is het allerbelangrijkste. Het is een geluksmoment en de herinnering die je maakt die lang voortduren. Daarvan is Goochelaar Marc zich bewust. Daarom weet hij met zijn optredens en activiteiten (jonge)bezoekers niet alleen te vermaken maar ook te inspireren. Even weg uit van een beeldscherm maar leven in het hier en nu. Iedereen is welkom ongeacht geloof, niveau of afkomst. De optredens hebben niet alleen een hoog niveau in skill maar ook in de toegankelijkheid, pedagogische waarde en respectvolle werkwijze. Dit ervaren ook de bezoekers. Dat laten onze gastbeoordeling steeds opnieuw zien.

De magische kunsten van Marc werpen hun vruchten af. Na vele gasten-, en publieks enquêtes scoort Marc ruime negens en 5 ster recensies. Het publiek waardeert enorm het respectvolle enthousiasme waarmee Goochelaar Marc zijn publiek bespeelt. Na jaren oefen en repeteren van unieke goochelacts ontstaan er steeds weer vernieuwde goochelacts voor diverse doeleinden. Van kinderfeest tot bruiloft, groot kinderevenement of braderie, steeds meer organisaties spotten Marc Luijben als de perfecte aanvulling op hun programma.

De zee van creativiteit die Marc via zijn bedrijf inzet zorgt ook voor fijne samenwerkingen. Door een vrolijke kijk op het leven en met een kleurrijke fantasie ontstaan unieke projecten. Dagelijks worden nog vele van Marc entertainment concepten gebruikt. O.a. het Dreumes Programma bij Kampeerdorp de Zandstuve entertainment voor de allerkleinsten. De thematische wereld van Emma & Evan bij Wilsumer Berge  waar outdoor, natuurbeleving en theater samen vloeien voor zowel duitse- als nederlandse families met kinderen van 4 tot 24 jaar. De Kids-events bij Kinderspeelparadijs Kids Castle waar zowel lokaal als landelijk kinderen tot 8 jaar veilig kunnen spelen en ontdekken.   “Het is een uitdaging om steeds weer betoverende nieuwe dingen te bedenken” Zegt Marc zelf. De hedendaagse sleur ombuigen tot er een bijzondere magische situatie ontstaat. Dit weet Goochelaar/Entertainer Marc Luijben in al zijn diensten te verwerken.

Door de mystieke kleursensatie paars heeft Marc ervoor gekozen om zich een volledig paars goochelaar kostuum aan te meten. Dat vormt tot de dag van vandaag het icoon van Goochelaar Marc in ieder overkomen.

“Heeft u interesse, vragen of bent u enthousiast geworden na deze beknopte biografie van Marc Luijben? Stel uw vraag of boek hem direct!”

Meer lezen over het kleurrijke leven van Marc Luijben bekijk van [HIER] zijn blogs, of volg hem op Tiktok, Instagram, Facebook of via Youtube.

 

Magisch vermaak op hoog niveau:

  • Als magische entertainer weet Goochelaar Marc zich perfect aan te passen aan elke doelgroep waarbij hij de aandacht weet vast te houden.
  • Sinds 2013 is Marc actief goochelaar door heel Nederland
  • Alle diensten vertegenwoordigen een zeer hoge kwaliteit tegen een zeer vriendelijke en eerlijke prijs!
  • Marc spreekt naast Nederlands, Engels en Duits ook Gebarentaal(NgT)