Blacklight Entertainment plein

Wilt u tijdens evenementen een unieke beleving creëren bij uw (jonge) bezoekers?

Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Onze kinderentertainment pleinen zijn zo ingericht dat ze perfect aansluiten op elk evenement. En vermaak bieden voor kinderen van diverse leeftijden. Op het Blacklight Entertainment plein wanen u en uw bezoekers zich in de magische sferen van het Blacklight. Deze bijzondere vorm van licht laat witte en neon kleuren betoverend gloeien. Ook speciale glow in de dark objecten zullen gaan gloeien als deze in aanraking komen met Blacklight.

Tijdens deze ultieme licht beleving wordt uw locatie omgetoverd tot een waar lichtgevend spektakel. Laat uw bezoeker genieten van dit schouwspel van licht en laser effecten op een betoverende muziek.

Laat je schminken in neon kleuren, blaas reusachtige lichtgevende bellen, Eet bijzonder lekker suikerspinnen of ontvang een lichtgevend ballondier. Veel is mogelijk in de sferen van het Blacklight plein. Dit is een kinderentertainment plein dat ook voor ouders een genot voor het oog is. Kinder verwonderen zich tijden een

Ideaal voor een avond buiten evenement in elk seizoen of voor een indoor hal/zaal. Indeling voor uw school activiteitenavond of dag. En als aanvulling op markt, braderie of beurs.

Het Blacklight plein biedt ruim 10×10 meter lichtgevend vermaak.

Het plein is beschikbaar vanaf  2 uur speelplezier

Het plein wordt geleverd met licht en geluid, een ballon kunstenaar, schminkster, reuze zeepbellen activiteit, lichtgevende suikerspinnen

Extra opties zijn:
Schminkster
Glittertattoo’s
Glow in de dark wand
een springkussen
Intactief lichtspel
Licht goochelaar
knutseltafels
Mega Twister
Glow in de dark stoepkrijt
ander/extra funfood zoals popcorn/stroopwafel/slush ijs/hotdogs