Glittertattoos

Een sprankelende tattoo laten zetten zonder enige pijn. Laat een glittertattoo zetten door een van onze grimeurs. Door een breed aanbod aan ontwerpen vindt u zeker iets dat bij u past. De tattoo’s zijn niet permanent en kunnen eenvoudig weer worden verwijderd. Het is alleen veel te leuk om de blits te maken met deze gave tattoo’s. Alle tattoos worden gezet met een kleurrijk pallet aan glitters naar keuze.

Door de open houding van onze begeleiders en persoonlijke aandacht die zij geven aan elk aanwezig kind ontstaan er spontane gezellige gesprekken en gaat het glittertattoo zetten vliegens vlug.

Laat een glittertattoo zetten op uw kinderfeestje, uw familiefeest, een bruiloften, buurtfeesten, sinterklaas of kerst middag, op de beurs en meer. Glittertattoos zijn ook ontzettend leuk als aanvulling op uw (kinder)evenement.

Glittertattoo’s zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook voor volw

te boeken vanaf 1 uur

assen zijn deze orginele tattoo’s uitermate geschik. Denk hierbij een bedrijfsfeesten, vrijgezellenparties, vrienden en vriendinnen middag, Ludieke publiekstrekker voor uw uitgaans locatie of horeca. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen de glittertattoos toepassen.

 

“laat jouw tattoo schitteren!”

 

Glittertattoos impressie video

Mogelijkheden Binnen/buiten beschikbaar

Oppervlakte 2m x 2m  Flexibel inzetbaar op elke locatie.

Begeleiding 1 professionele grimeur

 

Vraag vrijblijvend meer informatie, thema’s en toepassingen KLIK HIER

Combinatie met een schminken KLIK HIER