Sinterklaas Entertainment

MMmagic Entertainment biedt een professioneel en ruim aanbod in bijzonder Sinterklaas vermaak. We hebben een ruime keus in de aller hoogte kwaliteit Sinterklaas activiteiten. Of u nu opzoek bent naar de èchte Sinterklaas, een uniek bedrijfs(huis)bezoek of persoonlijke video, een pieten voorprogramma of complete sinterklaasshow. Voor een magische Sinterklaasbeleving bent u hier op de juiste plek! Samen met de “Pieten Crew” maken we van uw sinterklaas evenement een groot feest!

Huisbezoeken

Beperkt beschikbaar in 2022

 • Strooibezoeken
 • pakjesavond met Sinterklaas
 • Unieke videoboodschappen
 • En meer……

Sinterklaas voorstellingen

Voorprogramma’s & complete Sinterklaasshows

 • Pieten Bingo Show
 • Interactieve theatervoorstellingen
 • Pietenpakjes Festijn!
 • En meer……

Sinterklaas evenement organiseren?

Als bedrijf, stichting of vereniging.

Intocht tot kindermiddag

We helpen je graag een handje

 • null

  Piet Cedro

De Goochelpiet

Als beroepsgoochelaar, organisator en jongleur zet Piet Cedro de boel op stelten. Hij tovert interactief samen met de kinderen, jongleert met van alles wat los en vast zit en is altijd in voor een grapje. Met een hoge vingervlugheid en tover-dosis humor heeft hij zijn publiek op zijn hand. Samen met zijn vriendinnetje Piet Celine vormen zij de Pieten Crew.

Lees meer…

De Ballonnenpiet 

Als professioneel ballonknoopster weet ballonnenpiet Piet Celine een ballon te maken in  een handomdraai. Zo maakt ze de mooiste figuren en luchtige creaties. Dagelijks werk deze mama-piet met jonge kinderen en weet hun hartjes te veroveren. Piet Celine is de liefste meisje piet die met haar glimlach niet alleen Piet Cedro betovert.

Lees meer…

Onze Sinterklaas

Als beroepsacteur klinkt zijn warme stem in binnen en buitenland. Sinterklaas heeft naast een warm karakter ook pedagogische kennis en een ijzersterk improvisatie vermogen. Hiermee weet hij jong tot oud te betoveren in het mooiste moment van het jaar.

Lees meer…

Pieten website

Met de optredens/bezoeken van Pietencrew delen we een gratis kindermagazine uit. Daarin staan verschillende leuke Sinterklaas weetjes, spelletjes, Pieten verhalen en interviews en familie-doe-activiteiten. Ook hebben we online een omgeving waar kinderen de avonturen kunnen volgen van de pieten crew. Benieuwd? Kijk dan eens hier…..

Pieten blog

We maken tijdens de Sinterklaasperiode veel leuke momenten mee. Van grote Sinterklaas events tot knusse familie bezoeken. Er wordt vaak gevraagd naar onze achtergrond, werkwijze en visie. Zijn we verplicht roetveeg pieten geworden? Hoe plan ik het beste een Sinterklaas bezoek? En hoe krijg je de kinderen zo makkelijk stil? Deze onderwerpen bespreken we in onze informatieve Pieten-Blogs. Nieuwsgierig? Kijk dan eens hier…..