Workshops en Teambuilding

Workshop Ballonvouwen

Ga je voor de eerste keer leren ballonvouwen of kun je het al een beetje. Doe mee met een toegankelijke workshop ballonfiguren maken. Je maakt kennis met tal van mogelijkheden om jouw ballon figuur vorm te geven. Het instap niveau is geschik voor zowel kinderen als volwassenen.

Workshop Goochelen

Wil jij leren je vrienden en familie te verbazen met coole goochelstrucs en onmogelijke voorspellingen? Dan is dit jouw kans! Een goochelworkshop is voor zowel kinderen al voor volwassenen erg interessant. Ga aan de salg met goochelgeheimen en handige hupmiddelen om jouw publiek versteld te doen staan.

  • null

    Workshop chinese bordjes draaien

Workshop chinese bordjes draaien

De kunst van ballans en concentratie laat een bordje draaien op het puntje van een stokje. Het is makkelijk te leren om een chinees bordjes op een stokje te draaien. Binnen enkele minuten merk je al resultaat. Bovendien is deze kunst is na enig oefenen uit te bouwen naar leuke trucjes.

leuk als groeps activiteit of teambuildingsactiviteit!
Vraag hier naar inforamtie

Workshop jongleren

Leren jongleren kan op alle leeftijden. Het is de kunst van los laten en vangen. Dat klinkt lastig maar in eenvoudig te leren. Het laat jouw doorzettingvermogen, ruimtelijke orientatie en zelfvertrouwen groeien. Jongleren is gezellig en leuke bezigheid waarmee je jezelf kan uitdagen.