Wie is Marc?

Goochelaar Marc oftewel Marc Luijben is ware familie entertainer. Nadat hij zijn HAVO succesvol heeft afgerond is hij in 2013 het bedrijf “MMmagic Entertainment”gestart. Een bedrijf dat zich richt op magisch entertainment boordevol sfeer en betoverende beleving. In dit magische bedrijf kan Marc zijn creativiteit en passie voor de goochelkunst volledig uiten.

Waar Marc vroeger nog met een goocheldoos speelde, is hij tegenwoordig uitgegroeid tot een ware  ras entertainer. Vanaf zijn 12e levensjaar is hij bezig met goochelen. Hij heeft de kneepjes van het vak door zelfstudie onder de knie gekregen en zijn acts verder doorontwikkeld. Daardoor presenteert Marc nu elke goocheltruc op een originele wijze en streeft daarbij naar perfectie.

Aan een ruime entertainment ervaring komt geen einde. Marc is al sinds 2006 actief bezig met de circus-theater kunst. Waar hij eerst zelf jaren de circusschool heeft gevolgd en diverse theaterlessen en improvisatie sporten heeft beoefend. Is hij ondertussen uitgegroeid tot een bekwaam acteur die zich nog steeds verder ontwikkeld.

De magische kunsten van Marc werpen hun vruchten af. Na vele gasten-, en publieks enquêtes scoort Marc ruime achten en negens. Het publiek waardeert enorm het respectvolle enthousiasme waarmee goochelaar Marc zijn publiek bespeelt. Na jaren oefen en repeteren van unieke goochelacts ontstaan er steeds weer vernieuwde goochelacts voor diverse doeleinden. Van kinderfeest tot bruiloft, Groot kinderevenement of braderie, steeds meer organisaties spotten Marc Luijben als de perfecte aanvulling op hun programma.

Door een vrolijke kijk op het leven en een kleurrijke fantasie zijn “Pim en Laura” ontstaan. Twee konijnenvriendjes die veelvuldig terugkomen in diverse goochelacts. “het is een uitdaging om steeds weer betoverende nieuwe dingen te bedenken” Zegt hijzelf. De hedendaagse sleur ombuigen tot er een bijzondere magische situatie ontstaat, dit weet Goochelaar/Entertainer Marc Luijben in al zijn diensten te verwerken.

Door de fascinatie van de mystieke kleursensatie paars heeft hij ervoor gekozen om zich een volledig paars goochelaar kostuum aan te meten. Dat vormt tot de dag van vandaag het icoon van Goochelaar marc in ieder overkomen.

“Heeft u interesse, vragen of bent u enthousiast geworden na deze beknopte biografie van Marc Luijben? Stel uw vraag of boek hem direct!”

Meer lezen over het kleurrijke leven van Marc Luijben bekijk van [HIER] zijn blogs, of volg hem op instagram, Facebook, snapchat of Youtube.

Magisch vermaak op hoog niveau:

  • Naast kindergoochelaar is Marc ook een lust voor het oog voor vele volwassen toeschouwers
  • Sinds 2013 actief goochelaar door heel Nederland
  • Alle diensten vertegenwoordigen een zeer hoge kwaliteit en dat tegen een zeer vriendelijke prijs!
  • Marc spreekt naast Nederlands, engels en duits ook Gebarentaal(NgT)

Conect via linkedIn

Impressie Marc Luijben