Reacties gasten

– Wie is je idool? “Marc van het animatieteam!”Waarom is Marc je idool? “Hij Kan echt alles en hij is super lief! Ik ga hem echt missen als ik weer naar huis moet gaan.”

“Het was super leuk hoe hij theater speelt en Marc kan goed dansen en maakt leuke grapjes.”

“We hebben samen met Magic Marc snoepjes getoverd en hij kan ook een rietje laten groeien. Hij kan onzichtbare kleuren vangen en toveren met kaarten. Ik wordt later ook tovenaar.”

“Ik heb een geweldige avond gehad! Zo hard als de entertainers werken, daar mag je best een pluim voor geven. Marc heeft het goed gedaan! Ik heb er echt van genoten.”

“Onze familie heeft genoten van de show en prijst Marc voor zijn duidelijke presentatie en leuke grappen.”

“Ons Familiefeest is door Marc Luijben een succes geworden.De kleinkinderen en zelfs de grootouders hebben genoten van zijn goochelacts. We raden hem zeker aan!”

“Marc Luijben is een echte RAS-entertainer! Je kan hem echt elk pakje aantrekken en hij springt meteen in zijn rol. Aan Marc Luijben heb je echt een goede! Door zijn flexibiliteit is hij goed inzetbaar tijdens verscheidene activiteiten”

“Marc Luijben bezit de sterke sociale kracht om echt iedereen te bereiken binnen ons bedrijf. Van gasten tot personeel. Door Marc zijn enthousiaste houding motiveert hij omstanders en heeft hij oog voor zowel de jongere gasten als ook de gasten op leeftijd. Met als gevolg dat onze gastenwaardering gestegen is! Marc Luijben is een ‘must have’!”

“Marc Luijben heeft ons versteld doen staan van knappe goocheltrucs en zijn vlotte babbel. We hebben genoten van zijn aanwezigheid en hij moet zeker nogmaals langs komen.”

“Marc is een gedreven vrolijke jongen. Als hij nou wat op leeftijd geweest zou zijn paste hij in het rijtje van Fred Kaps en Hans Kazan. Aan Marc zijn vaardigheden zal het zeker niet liggen. Deze zijn zeer knap!”

Ook een reactie achterlaten?

Heeft u zelf ook een reactie met betrekking tot optredens of activiteiten van Marc Luijben?

Mail deze naar info@mm-magic.nl

Partners
Campings