Reacties gasten

M. Menno

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 1 week geleden
Alleen maar lof voor Marc! Hij heeft ons zoontje van 6 en zijn vriendjes een geweldig verjaardagsfeest gegeven. Vanaf de eerste minuut weet hij de kinderen te boeien. Hij speelt heel leuk op de kinderen in en betrekt ze steeds bij zijn trucs waardoor zijn optreden heel interactief is. De suikerspin, twister XL en de reuzen zeepbellen maakten het helemaal af. We hebben als ouders zelf genoten van alle blije en lachende kinderen.

M. van Straten

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 3 weken geleden

In de afgelopen periode 2 keer shows van Marc gezien en beide keren was ik zeer onder de indruk. Zowel op school voor groep 1 t/m 8 als voor een kinderfeestje thuis weet Marc een fantastische show neer te zetten en de kinderen van het begin tot eind te boeien en te verbazen. Ook over de goochelworkshop en het reuze zeepbellen maken hebben de kinderen nog lang nagepraat. Kortom: zeker een aanrader!

  

E. Voorburgs

Positief: Professionaliteit, Goede communicatie

⭐⭐⭐⭐ 4/5 Google review – 5 maanden geleden

In een woord geweldig! We ook wij ouders hebben met open mond zitten kijken naar de acts van Marc. Hij weet de kinderen te laten lachen, en muisstil te krijgen. Aanrader!

 

J. van der Horst

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 3 maanden geleden

Voor de tweede keer gezien. Nu zelf geboekt voor ons kinderfeestje van mijn zoon van 7. Groep met korte spanningsboog. Hij speelt goed op iedereen in en kan goed omgaan met onverwachte input. Brengt ouders en kinderen aan het lachen.

S. Dubbelaar

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 1 maand geleden

Groep van 9 kids van 5 jaar een uur lang vermaakt voor het kinderfeestje van mijn zoon die 5 jaar is geworden. Mijn zoon vond het geweldig! Van alle ouders terug gehoord dat de Kids thuis er niet over uitgepraat raakte. In de show zit verbazing en humor voor groot en klein!

 

N. Keijer

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 2 maanden geleden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Fantastisch kinderfeestje gehad voor mijn 6 jarige dochter. Alle kindjes hebben enorm genoten. Marc geeft een leuke afwisselende show met rustige en actieve activiteiten. Iedereen wordt betrokken en de kindjes hebben elk moment met heel veel plezier deelgenomen. Echt een mega aanrader!!

 

V.Gremers

⭐⭐⭐⭐4/5 Google review – 6 maanden geleden

Positief: Professionaliteit

Geweldige entertainer die met zijn acts de kinderen echt weet te inspireren, ze zijn er nu nog over bezig! Eerder andere goochelaars gezien maar Marc heeft echt de wauw-factor!

 

H. Raymans

⭐⭐⭐⭐⭐5/5 Google review – 7 maanden geleden

Positief: Professionaliteit

Ik mocht helpen bij een kinderfeestje en wat was het leuk! Marc is erg adrem, grappig en snel in zijn trucs. Een echte aanrader. De kinderen vinden zijn trucs meteen geweldig en ze krijgen ook les van hem om zelf wat trucs te doen. De benodigdheden kregen ze ook nog mee. Een hele fijne invulling van het feestje! Wij weten zeker dat alle kinderen nog lang alle trucjes zullen doen en hier met veel enthousiasme over napraten.

 

J. Peters

⭐⭐⭐⭐⭐5/5 Google review – 7 maanden geleden

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad verzorgd door MMmagic. Marc de goochelaar heeft op een erg professionele manier en met humor een kinderfeestje van 11 jongens top begeleid. Een absolute aanrader. Marc bedankt voor de leuke middag!

 

N. Muller

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 1 maand gelden

De kinderen en ook wij ouders hebben een geweldige middag beleeft! Iedereen ging met een glimlach weer naar huis! Zeker voor herhaling vatbaar!! Marc nogmaals super bedankt!

 

I. van Dijk
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 4 maanden gelden
Onze kids hebben erg genoten van de goochelenshow en zeker ook van de goochelworkshop!!!! Hij is heel toegankelijk voor de kinderen, vrolijk en grappig!
En ook de ouders vonden het erg leuk. Zeker een aanrader voor iedereen!

 

N. Zwartbol
⭐⭐⭐⭐ 4/5 Google review – 5 maanden gelden

Schooljaar op onze basisschool afgesloten met een magisch optreden!! Voor de kleuters én groepen tot en met 7 was dit een betoverende dag!! Dank je wel voor deze enorm leuke dag!!! Aanrader! 

 

M. Albers
⭐⭐⭐⭐⭐  5/5 Google review – 2 maanden gelden

Ontzettend leuke show! De leerlingen van onze school hebben genoten. Marc heeft de show aangepast aan de doelgroep waardoor het voor alle leerlingen heel goed te volgen was. Echt een aanrader.

 

C. Julay
⭐⭐⭐⭐⭐  5/5 Google review – 4 maanden gelden

Vond het super leuk om naar te kijken, vlotte babbel, kan goed met kinderen overweg. Zeker een aanrader voor anderen!

 

C. Julay
⭐⭐⭐⭐⭐  5/5 Google review – 8 maanden gelden

Super leuke show bij ons Kinderdagverblijf en Bso! Echt een feestje voor de kids! En stiekem ook voor ons! De kinderen waren de hele show geboeid! Erg leuk!

 

K. Tubbergen
⭐⭐⭐⭐⭐  5/5 Google review – 9 maanden gelden

Erg leuke show. De leerlingen op IKC Wereldwijs uit Hoofddorp hebben ervan genoten. De juffen en meesters ook!

 

S. Joosten

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 2020

De laatste dag van mijn groep 8 stage in mijn 3e jaar van de pabo afgesloten met een ochtendvullend programma van Marc. Er was zoveel mogelijk dat het nog moeilijk was om te kiezen wat ik die dag wilde doen.

Marc kon tijdens zijn show álle kids boeien en hij weet precies de juiste snaar te raken bij hen allemaal. Van te voren vraagt hij ook of er dingen zijn die hij moet weten over de groep, erg professioneel! Na de show mochten de kids en goocheltruc oefenen en daarna hebben we mega Twister gespeeld met de hele klas en daarna reuzen bellen geblazen. Hilariteit alom!

Ik heb mijn mentrix zelfs zover gekregen dat zij Marc inhuurde voor het kinderfeestje van haar eigen kind! Top dag was het!

V. Velthuis
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 5 maanden gelden

Fantastische interactieve show voor jong en oud. Marc doet het ontzettend leuk en betrekt de kinderen bij zijn goocheltrucjes. Kinderen waren zeer enthousiast en wij als camping ook! Marc is volgend jaar zeker weer welkom op camping Wedderbergen!

 

X. Dorieke
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 5 maanden gelden

Wij hebben erg genoten van Marc de goochelaar op ons bedrijfsfeest. Het was interactief en hij wist iedereen er goed bij te betrekken. Hij speelde in op respons uit het publiek en dingen die gebeurden en maakte het daarmee persoonlijk. Dit maakte het extra leuk. De groep bestond uit volwassenen en daar was de act op afgestemd.

 

B. Geurtjes
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 7 maanden gelden

Leuke voorstelling gehad met mijn dochter geboekt. Leuk is dat Marc echt de interactie zoekt met de kinderen. Er wordt gelachen en iedereen gaat met een verhaal en een paar goocheltrucs naar huis. Super leuk👍

 

Z. Leegte
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 4 maanden gelden

Een superleuke show voor het hele gezin! Echt genoten en de kinderen ook. Er word echt geluisterd naar het publiek en de show word daarop aangepast👍🏻👍🏻 kortom, top show

 

S. Hut
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Google review – 5 maanden gelden

Positief: Professionaliteit

Wat een geweldige dag hebben de kinderen beleeft bij ons op de camping! In de middag tot in de puntjes verzorgde workshops, waarin Marc super veel geduld en aandacht had voor alle kinderen. En ‘s avonds een spetterende grappige show! Al met al een echte aanrader!

 

Zelf een reactie achterlaten? Dat kan! Heeft u zelf ook een reactie met betrekking tot een optreden of activiteit van MMmagic Entertainment?

Mail deze naar info@mm-magic.nl

Partners van MMmagic Entertainment