Maatwerk goochel performance

Wij helpen u of uw bedrijf/organisatie/stichting graag met het ontwikkelen van een magische manier om uw product of dienst onder speciale aandacht te krijgen. Het thematisch aansluiten op het thema wat u op school of bedrijf hanteert.

Door onze ruime ervaring in het magisch entertainment weten wij van uw aanvraag een succes te maken.

Hoe gaan we aan het werk?

Bij maatwerk van MMmagic Entertainment verzorgen voor u een uniek magisch moment afgestemd op uw wensen. We besteden veel aandacht aan het creëren van een perfecte betoverende beleving bij uw doelgroep. Door effectief inzetten van diverse magische materialen bereiken we een sfeervolle en prachtige sfeer.

Voor een maatwerk aanvraag hanteren wij vier simpele stappen:

1. Kennismaking

In het eerste gesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. Wij geloven namelijk dat een goede kennismaking de basis is van een goede samenwerking. Als we ons kunnen vinden in elkaars ideeën en opvattingen, dan zijn wij klaar voor stap twee.

2. Brainstorm

We gaan met veel zorgvuldigheid een brainstormsessie aan waarbij goed wordt geluisterd naar de wensen van uw organisatie. Met een heldere doelstellingen werken we naar een einddoel. We besteden veel aandacht aan het opstellen van een goed verhaal en bijpassende acts.

3. Plan opstellen

De derde stap van onze werkwijze is het opstellen van een plan. Afhankelijk van uw wensen wordt het plan voor magische performance in elkaar gezet.  Elk plan – kort of lang – wordt volledig op maat gemaakt, om zo perfect aan te sluiten op uw situatie en locatie.

4. Uitvoering

En als grand finale staat er ee perfecte uitwerking met een magisch hoogstandje.
Het team van MMmagic Entertainment bestaat uit enthousiaste professionals uit het theater-vak en Experts het gebied van audiovisuele elementen die zorgen voor licht, geluid, fotografie en film.Met dit team verzorgen wij  maatwerk tot in de puntjes, zowel voor als achter de schermen. Wij verzorgen zowel losse acts als complete concepten die op maat gemaakt kunnen worden voor uw bedrijf. Van ontvangst tot uitzwaaimoment: alles kan worden geregeld!

Mogelijkheden zijn onder andere:

Goochelshows – Losse acts – Presentaties – Lezingen – Goochelen met konijnen – Goochelen met een uil – Diverse typetjes – Verschijningen – Verdwijningen – Veranderingen – Beurs concepten – Beurs magische ondersteuning – Workshops goochelkunst op maat – verkondigen van bedrijfsboodschap – product presentatie – uitreiking – Jongleren – Ballonfiguren maken demonstratie – Verhaal verduidelijking – Thema’s van beroepen – Circuskunsten – Hypnose acts – Straat acts – promoties en meer