Goochelen voor publiek met een beperking.

Een magische beleving is niet alledaags voor iemand met een beperking. Of het nou gaat om een lichamelijk of geestelijke beperking iedereen kan verbaast worden door de kunsten van goochelaar Marc. Hij is de unieke aanvulling voor jullie programma. Door een diversiteit aan magische effecten en betoverende verhalen is hij een genot voor het oog. Met magische acts boordevol humor en interactie is iedereen betrokken bij zijn performance. En met een een hoge entertainment waarde brengt goochelaar Marc uw gelegenheid naar een volgend level. Met een vrolijke en kalme benadering met een open houding weet hij een onuitwisbare indruk achter te laten.

Marc werkt o.a. samen met Stichting Lach voor een Dag. Waarbij  hij een extra vleugje magie brengt bij wensdagen voor kinderen met een ernstige ziekte of aandoening. http://www.lachvooreendag.nl/ 

Goochelshow en centrale goochelact

Tijdens een ruim half uur durende goochelshow bent u samen met uw gasten getuigen van vele magische effecten. Goochelaar Marc speelt daarbij in op het inlevingsvermogen, het kunnen en de kleurrijke fantasie van zijn publiek, persoonlijke aandacht en een open houding creëren een bijzondere sfeer waarin een mooie tijd wordt beleefd. Van begin tot eind is het publiek betrokken bij de goochelshow door een diversiteit aan high impact goochelacts, een hoge dosis humor en een vlotte babbel. Iedereen wordt meegenomen in de betoverende verhalen. De goochelshow wordt op maat afgestemd op het publiek en richt zich op alle leeftijden.

Praktische informatie:

Flexibel aanpasbaar op uw locatie.

220v stopcontact (normaal stopcontact)

Duur 40 minuten

Oppervlakte: 3,5m x 2,5 m x 2,5m (kamerhoog)

Capaciteit 20 – 100 personen

Gegarandeerd WAUW-factor

De goochelshow kan deels gepresenteerd worden door middel van nederlandse gebaren

Tafelgoochelen

Tafelgoochelen is een van de leukste vormen van vermaak aan tafel. Tafelgoochelen is namelijk de perfecte ijsbreker of sociaal bindmiddel voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Doordat u samen uw vrienden, familie of collega’s een leuke ervaring delen, komen de gesprekken op gang en dat draagt bij aan de sfeer van uw gelegenheid. Tijdens het hoppen van tafel naar tafel wordt iedere goochel act aangepast op de leeftijd van de aanwezige gasten. De impact van de acts zijn groot en zullen u en uw gasten nog enige tijd na het optreden doen verbazen. Deze vorm van goochelen is zowel voor particulieren als voor zakelijke gelegenheden erg geschikt. Denk daarbij aan elke vorm van een feestelijke gelegenheid tot restaurants, een familiefeest, nieuwjaarsborrel, bijeenkomst, thema avond, verjaardag, een high tea, of een gezellige dagdeel vol vermaak.

Meer informatie over het tafelgoochelen vindt u hier 

Mocht u nog vragen hebben, of willen weten wat de mogelijkheden zijn voor tafelgoochelen voor publiek met een beperking neem vrijblijvend contact op via de mail of telefoon.

Workshop op maat

Goochelen is een prachtige kunstvorm en niet heel lastig te leren. Duik samen met Goochelaar Marc de goochelkunst in en bekijk de wereld vanaf een ander perspectief. Ontrafel de geheimen van de goocheltrucs en beheer de basisbeginselen zodat u  familie, vrienden, collega’s kunt verbazen met betoverende goocheltrucs.

Meer informatie over goochelworkshops vindt u hier

Mocht u nog vragen hebben voor deze speciale magische lessen voor volwassenen neem vrijblijvend contact op via de mail of telefoon.