Circus – Gala – Theater – Variété  

Goochelaar Marc biedt een breed aanbod aan betoverende represes die passen binnen uw evenemente, voorstelling of show. Door een spoele timing, vlotte babbel en visueel sterke presentatie zijn de reprises flexibel inpasbaar in elke situatie.

Opening

Hooggeeerd publiek hartelijk welkom bij ons is in de Piste. Zo begint menige show vol verbazingwekkende acts. Het publiek wordt opgewarmd door middel van een ludieke opening met een magische randje. Een visuele uitbeelding van de veiligheids voorschriften zorgen voor een ongedwongen sfeer en een perfecte warming up voor het publiek.

Pauze

Betoveringen met merchandise en popcorn voor in de pauze wordt gepresenteerd op een magische wijze. Met een schaterende lach en vol verwondering zullen uw gasten de pauze in gaan

Einde

Laat een van uw artiesten te voorschijn toveren en start uw finale in. Lach,  zwaai en geniet van het applause.

Wachtrij entertainment

Niets is zo vervelend als lang wachten. U en uw gasten hebben het waarschijnlijk al vaker meegemaakt. Kwartier voordat de zaal/tent open gaat komt wachtrij entertainment ideaal van pas. Of juist het wachtmoment tot de show begint. Voor vele (vroege)bezoekers duurt dit moment lang. Dat is de reden dat goochelaar Marc met betoverende close-up acts perfect past bij uw wachttijd/rij.
Met een vlotte babbel en compacte close-up acts van hoge kwaliteit afgestemd op uw show en publiek maakt hij bij uw wachtend publiek een onvergetelijke indruk. Waarmee ze direct een professioneel beeld hebben van uw voorstelling en met plezier een extra minuutje wachten geen enkel probleem vinden

Reprise Goochel acts voor in de piste

  • Cola reprise
  • Gigantische voorspelling
  • verdwijnende stoel
  • Paper Ball over the head XL act
  • Trouwring reprise
  • Foto voorspelling
  • Comedy Russisch Roulette
  • Verdwijnend/verschijnend doekje
  • Fles en glas Reprise
  • One Balloon dog

Presentator

Laat uw voorstelling aan elkaar praten door familie goochelaar Marc Luijben. Met zijn vlotte babbel en bijzondere magische intermezzo’s weet hij zijn vrolijkheid over te brengen op uw publiek. Duidelijke taal en passievol enthousiasme sieren zijn personage waardoor hij een sympathieke uitstraling heeft en makkelijk de gun-factor ontvangt voor zijn overkomen.

Alle reprise acts kunnen ook als clown gepresenteerd worden.

Door een sterke mimiek en de timing van een beroeps goochelaar zijn de acts hoog van kwaliteit en bengt het een betoverende lach op het gezicht van uw publiek.

Vraag vrijblijvend naar meer informatie en eventuele betoverende clownsact.
Circus@mm-magic.nl