Organiseren van uw sinterklaas evenement

Sinterklaas kan met zijn handen in zijn (baard)haar zitten maar daar weet de organisatie van MMmagic Entertainment wel raad mee. Wij helpen u of uw bedrijf/vereniging/organisatie of stichting graag met het organiseren van het aller leukste sinterklaas evenement. Door onze ruime ervaring in de Sinterklaas Entertainment en kinder evenementen weten wij als de beste van uw sinterklaas evenement een groot succes te maken. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Klik hier

Alvast een kijkje nemen bij al onze pieten activiteiten? Klik hier

Hoe gaan we aan het werk?

Met de sinterklaas organisatie van MMmagic Entertainment zorgen we voor uw complete sinterklaasfeest. We besteden veel aandacht aan het creëren van een perfecte Sinterklaas beleving. Door effectief inzetten van diverse materialen zoals eyecatchers, acteurs, luxe kostuums, decors, gethematiseerde pieten, Sinterklaas decoraties, pieten workshops en trainingen. Hiermee zorgen we voor een professionele Sinterklaas ervaring.

We zorgen ervoor dat uw evenement volledig aanslaat bij de doelgroep en ook proberen we hele families erbij te bereiken. Voor de organisatie van een Sinterklaas evenement of intocht hanteren wij vier simpele stappen om samen te werken naar een eind resultaat waar je trots op mag zijn.

Het team van MMmagic Entertainment bestaat uit enthousiaste professionals uit het theater-vak.  De mensen die ervoor zorgen dat uw sinterklaas evenement een succes wordt zijn:

  • Entertainers die kunnen zingen, dansen, acteren, presenteren goochelen of een instrument bespelen
  • Experts op het gebied van audiovisuele elementen die zorgen voor licht, geluid, fotografie en film

Met dit team verzorgen wij uw sinterklaas evenement tot in de puntjes, zowel voor als achter de schermen. Wij verzorgen zowel losse acts als complete concepten die op maat gemaakt kunnen worden voor uw bedrijf. Van ontvangst tot uitzwaaimoment: alles wordt voor u geregeld!

Om u een impressie te kunnen geven van enkele van onze diensten kunt u onderstaande filmpjes bekijken. (Let op! Er zitten ook filmpjes bij waar het traditionele pieten uiterlijk nog in voorkomt, deze uiting van het pieten karakter leveren wij helaas niet meer. Lees hier waarom…)

Enthousiast geworden?

Of zin in een vrolijk en vrijblijvend gesprek? Klik hier…..

1. KENNISMAKING

In het eerste gesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. Wij geloven namelijk dat een goede kennismaking de basis is van een goede samenwerking. Als we ons kunnen vinden in elkaars ideeën en opvattingen, dan zijn wij klaar voor stap twee.

2. Brainstorm

We gaan met veel zorgvuldigheid een brainstormsessie aan waarbij goed wordt geluisterd naar de wensen van uw organisatie. Met een heldere doelstellingen werken we naar een einddoel. We besteden veel aandacht aan het opstellen van een goed verhaal en activiteiten

3. PLAN OPSTELLEN

De derde stap van onze werkwijze is het opstellen van een plan. Afhankelijk van uw wensen wordt het plan voor de Sinterklaasintocht, show of activiteit in elkaar gezet.  Elk plan – kort of lang – wordt volledig op maat gemaakt, om zo perfect aan te sluiten op uw locatie.

4. UITVOERING

Dat kan op meerdere manieren gebeuren. U gebruikt uw eigen personeel en gebruikt het Entertainment plan als leidraad voor uw evenement. En laat daarbij een MMmagic Entertainment Event-coordinator u assisteren bij de uitvoering. Of MMmagic Entertainment levert al het personeel. Denk daarbij aan materialen, acteurs, EHBO’ers en dergelijke.