Thematische pieten

Tijdens een Sinterklaas evenement begeleiden verschillende thematische pieten de kinderactiviteiten. Enkele van onze thematische pieten zijn:

  • Goochelpiet
  • Ballonnenpiet
  • Kokspiet
  • Brandweerpiet
  • Circuspieten
  • Danspiet
  • Pakjespiet
  • en meer…

Vraag naar onze mogelijkheden. Klik hier

Bekijk alvast onze Sinterklaas activiteiten Klik hier

Het complete Sinterklaasfeest! “Het pietenpakjes Festijn!”

Het enige echte Pieten Pakjes Festijn van Sinterklaas. Is de grootste sint-belevenis van het jaar. Tijdens dit vrolijke feest ontmoet je verschillende pieten en natuurlijk Sinterklaas. Je kunt verschillende activiteiten ondernemen om je eigen pakjes-Diploma te halen en genieten van een interactieve Sinterklaasshow vol gezonde spanning, knappe goochelkunsten, ballonnen en muziek!

Dit Pakjesfeest richt zich op het echte familiemoment en is daarom geschikt voor elke leeftijd. Door een brede voor-, en na-beleving zijn kinderen dagen van te voren al actief bezig met het sinterklaasfeest en zij zullen tot pakjesavond kunnen na genieten.

Kinderen komen in hun eigen pietenpakje en dansen en zingen mee met de vrolijke en magische Sinterklaasvoorstelling.

Het Pieten Pakjes Festijn vind in 2021 plaats in Kinderspeelparadijs Kids Castle

Voor meer informatie, toegangskaarten en dergelijke bekijk een de website:

www.pietenpakjesfestijn.nl

Helemaal enthousiast geworden over het Pieten Pakjes Festijn? En vind je dit ook een perfecte toevoegingen voor jullie Sinterklaasviering. Neem contact met ons op of bekijk ons andere aanbod hier.

 

ALL-IN Pakket!

Ideaal voor verenigingen, bedrijven, scholen of winkelcentra. Wij verzorgen uw complete sinterklaasfeest op uw eigen locatie, met alles erop en eraan.

Heeft u zorgen en organisatie stress? Geen probleem, binnen een dag zetten we uw hele Sinterklaasviering op touw. Met onze brede kennis en materialen gaan we in samenspraak met de contactpersoon zorgen dat alles tiptop verloopt. We maken een passende verhaallijn waarin uw bedrijf/vereniging of product wordt verwerkt. We stellen uw gasten op de hoogte, zetten hun informatie in het boek van de sint, we spelen een interactieve sinterklaasvoorstelling met een hoogstandje entertainment en zorgen dat er rondom veel te doen is. Vraag naar meer informatie……

 

Interactieve kindervoorstellingen

Kindervoorstelling “De knuffelpiet”

Iedereen heeft wel een knuffel zelfs pieten hebben er een. Wist je dat? Maar wat gebeurt er als de Goochelpiet Cedro per ongelijk zijn knuffel weg tovert

Kindervoorstelling “De Mijter van 5 december”

Sinterklaas heeft een hele speciale mijter die hij alleen op zijn verjaardag draagt. De Pieten crew mag vandaag op deze mijter passen alleen dat gaat niet zo makkelijk….

Kindervoorstelling “Cadeau voor Sinterklaas”

Wat geef je nou iemand cadeau als hij alles al heeft. Wat zou jij aan de Sint geven. De pieten hebben een prachtig idee, alleen loopt het net iets anders dan verwacht

 

In de interactieve Sinterklaasvoorstelling (gericht op kinderen tot 8 jaar) neemt de Piet Crew uw kinderen mee op een magisch avontuur op weg naar het moment met Sinterklaas. Door middel van knappe jongleer kunsten en spannende tovertrucs zit je op het puntje van je stoel. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten zonder pauze. 

Een voorstelling boeken, of meer informatie aanvragen? Klik hier

Knotsgekke Pieten-Kinderbingo

Deze gezellige bingo wordt gepresenteerd door de vrolijkste pieten van Sinterklaas. En mocht u het leuk vinden, zelfs Sinterklaas! Ze brengen de Sinterklaasstemming er goed in met vrolijke liedjes en grappige circus acts. Geheel in stijl delen zij de kaarten uit en laten de ballen rollen in de nostalgische bingomachine. Wanneer uit volle borst BINGO! geroepen wordt, barst het feest los!
Tussen de bingo rondes door vermaken de pieten het publiek met zang, dans en muziek. Iedereen kan gezellig mee doen.

De interactieve Bingo show zit vol grappen en grollen en natuurlijk bijzondere sinterklaascadeautjes. 

De pieten BINGO boeken, of meer informatie aanvragen? Klik hier