Maken van een boeking

Hoe kan ik Goochelaar Marc boeken?

U kunt een boeking maken door contactformulier in te vullen. KLIK HIER

Na het verstuurd te hebben ontvangt u binnen 48 uur een reactie met  mijn beschikbaarheid en een passende offerte. Deze hoeft u alleen nog maar te bevestigen en dan is de boeking gemaakt.

 

 

U kunt natuurlijk ook contact krijgen door een e-mail te sturen of te bellen.

Tijdens werkdagen van 10:00 tot 22:00

+31(0)6 422 122 02

info@mm-magic.nl

Hoeveel kost een goocheloptreden of activiteit?

MMmagic Entertainment hanteert een zeer vriendelijke prijs. Deze kan u vrijblijvend opvragen via het contactformulier of via de mail info@mm-magic.nl

Echter is er een groot verschil in gages onder (kinder)goochelaars in Nederland. 

Op internet vragen goochelaars gemiddeld €100,00 tot €400,00 euro voor een optreden van 40 tot 60 minuten. Er zijn zelfs goochelaars die nog heel veel meer vragen. De meeste mensen zijn snel geneigd om een goochelaar die €100,- euro voor een goochelshow vraagt te boeken. Helaas heeft u dan vaak met een beginner of amateur te maken, waarbij een grote kans aanwezig is dat de act niet aan uw eisen zal voldoen, dat hij/zij niet komt opdagen of andere onverwachte acties. Shows die heel duur zijn, Wil ook neit zegen dat deze het beste zijn! Daarom hanteer ik zelf een eerlijke prijs. U krijgt dan niet alleen meer waar voor uw geld, maar o.a. ook een inclusief prijs zonder verrassingen achteraf:

 • Het hoogste niveau (ja dat lees je goed) goochelen voor kinderen en volwassen
 • 100% toewijding, perfectie en duidelijke communicatie
 • Een gage waarin al de loonbelasting van 38% en 9% BTW (geen onverwachte naheffingen) zit verwerkt
 • Bekwame omgang met de doelgroep en een respectvolle houding
 • het optreden is van a-tot-z verzekerd mocht er zich iets onvoorziens voordoen.

Zelf hanteer ik een zoals gezegd een vriendelijke en vooral eerlijke prijs die voor ieder huishoudens/bedrijf toegankelijk is. Daarbij ontvangt u de aller hoogste kwaliteit goochelshow of magisch entertainment tegen een eerlijk prijs. Bij mijn con-collega’s bestaat de kans dat je voor (helaas) mindere kwaliteit een paar honderd euro extra betaald.

Voor kinderfeestjes hanteer ik een speciaal tarief dit kunt u aanvragen op het contactformulier of via de email info@mm-magic.nl.

Ik zou een optie willen plaatsen, is deze optie vrijblijvend?

Elke optie die u aanvraagt is vrijblijvend. Pas wanneer u deze schriftelijk/per mail heeft bevestigd is deze definitief. De opties die u aanvraagt zijn voor 2 weken gereserveerd voor uw evenement/feestelijke gelegenheid. Mocht het zijn dat er een 2de aanvraag komt op de door u in-optie-gezette datum zal ik u berichten. Uw optie heeft hierin voorrang omdat u eerder was met de aanvraag.

Mocht u meer willen weten over mijn voorwaarden kunt u deze HIER lezen.

Hoeveel km-vergoeding wordt er gerekend bij een boeking?

De offerteprijs die u ontvangt van MMMagic Entertainment is meestal inclusief km-vergoeding. Dit wordt dan een projectprijs genoemd. Dat houd in dat alle kosten zoals BTW en reiskosten berekend zijn in een vriendelijke (particuliere/zakelijke) vraagprijs.

Km-vergoeding is voor alle diensten 0.32 cent per gereden kilometer door heel Nederland

(retour = (2 x aantal gereden km) x 0.32)

Zijn er extra kosten verbonden aan optredens van MMmagic Entertainment?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan optredens of activiteiten van MMmagic Entertainment. Als u een offerte prijs heeft ontvangen zal deze niet worden verhoogd met onverwachte kosten.

Wat kan ik verwachten als in een goochelshow boek bij MMmagic Entertainment?

U mag een magisch moment verwachten als een show ontvangt van MMmagic Entertainment. Afhankelijk van de show zullen er trucs thematisch worden vertoond afgestemd op het aanwezige publiek.

Voor jongere kinderen zullen er vooral kleurrijke effecten in de show zitten. Dat in toegankelijke thema’s met een randje spanning die aansluiten op het niveau van de jonge kijkers. Dit zijn shows met een hoog interactief gehalte waarbij vele kinderen tijdens de  show mogen assisteren met de goochelaar.

Voor oudere kinderen worden tijdens de goocheltrucs verbazingwekkende effecten ten toon gesteld. Een mix van Kleurrijke effecten wisselen elkaar af met spannende kaarttrucs en vuurtrucs en een hoog skill level. Alle Trucs hebben een hoog “Wauw gehalte” en door middel van vele interacties zullen deze doelgroep zich goed kunnen aansluiten bij de betoverde wonderen.

Voor jeugd zullen de trucs erg uitdagend zijn. De goochel effecten zijn vooral gebaseerd een wauw moment. Met een reactie van: “Hoe kan dat?!” Het goochelen zal raakvlakken hebben met Social Media, beroepen, skills en een hoge dosis humor bevatten. Dit zorgt ervoor dat deze doelgroep gefascineerd blijft.

Voor Volwassenen zijn het magische effecten met een hoge wauw factor. Onmogelijke voorspellingen, ludieke verhalen en een berg gezelligheid zal het podium vullen. Tijdens een ongedwongen sfeer wordt het publiek op het puntje van de stoel gehouden.

Goochelshow

Wat moet er worden klaar gezet voor een goochelshow?

De goochelshows van MMmagic Entertainment zijn flexibel aanpasbaar voor elke locatie. Door er een ruim aanbod aan decoraties en magische objecten in combinatie met een theater achterwand is het mogelijk om een decor te vullen van 2 tot 8 meter breed. Of het nu een groot theater is of een kleine locaties zoals een huiskamer veel is mogelijk.

Daarom is hoeft er ook vrij weinig klaar gezet te worden. Een publieksopstelling van stoelen en/op bankjes is we erg handig. Het is het makkelijkste om aangeven oppervlakte vrij te maken van obstakels en binnen 10 meter van het podium een stopcontact vrij te hebben.

Na Afloop wordt de locatie weer netjes afgeleverd zoals deze geleverd is.

Bij de pagina’s voor shows en acts vindt u ook symbolen. Achter het symbool staat de praktische informatie wat er nodig is voor uw locatie om dit optreden te laten plaatsvinden.

(voorbeeld)

Praktische informatie:

Flexibel aanpasbaar op uw locatie.

220v stopcontact (normaal stopcontact)

Duur 45 minuten

Oppervlakte: 3,5m x 2,5 m x 2,5m (kamerhoog)

Capaciteit 20 – 250 personen

Gegarandeerd WAUW-factor

Is het mogelijk een persoon te laten verschijnen/verdwijnen?

Ja, MMmagic is het bezit van een aantal prachtige illusie acts waarmee we een van uw gasten of u zelf kunnen laten verschijnen/ verdwijnen of kunnen pijnloos kunnen doorboren met zwaarden.

Dit benodigd enige oefening. Mocht u hiervoor interesse hebben. kunt u contact opnemen via de e-mail of telefoon.

 

 

Kan de show ook in het Engels worden verzrogd?

Ja, alle diensten van MMmagic Entertainment kunnen in de engelse taal worden verzorgd. Bij de activiteiten, shows en acts staat een vlaggetje met de taal waarin de magische performance kan worden opgevoerd. Mocht u vragen hebben hierover kan u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Kan de show ook in het Duits worden verzorgd?

Ja, het is mogelijk een goochelshow en/of tafelgoochelen in het duits te laten verlopen. Bij de activiteiten, shows en acts staat een vlaggetje met de taal waarin de magische performance kan worden opgevoerd. Mocht u vragen hebben hierover kan u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Hoeveel kost een goochelshow?

MMmagic Entertainment hanteert een zeer vriendelijke prijs. Deze kan u vrijblijvend opvragen via het contactformulier of via de mail info@mm-magic.nl

Echter is er een groot verschil in gages onder (kinder)goochelaars in nederland.

Op internet vragen goochelaars gemiddeld €100,00 tot €400,00 euro voor een optreden van 40 tot 60 minuten. Er zijn zelfs goochelaars die nog veel meer vragen. De meeste mensen zijn snel geneigd om een goochelaar die €100,- euro voor een goochelshow vraagt te boeken. Helaas heeft u dan vaak met een beginner of amateur te maken, waarbij een grote kans aanwezig is dat de act niet aan uw eisen zal voldoen, dat hij/zij niet komt opdagen of andere onverwachte acties. Shows die duurder zijn, zijn niet zomaar duurder! U krijgt meer waar voor uw geld, hierbij kunt u denken aan:

 • 100% toewijding voor het vak
 • Loonbelasting van 38% en 6% BTW (geen onverwachte naheffingen)
 • Oefentijd en aanpassen van show aan de doelgroep en/of eisen opdrachtgever.
 • Verzekeringen

Zelf hanteer ik een vriendelijke prijs die voor ieder huishoudens/bedrijven erg schappelijk is. Daarbij ontvangt u een zeer hoge kwaliteit goochelshow of magisch entertainment tegen een eerlijk prijs.

Voor kinderfeestjes hanteer ik een speciaal laag tarief dit kunt u aanvragen op het contactformulier of via de email info@mm-magic.nl.

Goochelt Marc ook voor senioren?

Ja, Goochelaar Marc is ook te boeken voor het Senioren publiek. Met Ludieke goochelacts met een serieus randje, een complete goochelshow, als tafelgoochelaar bij uw high tea of met een goochelworkshop om u de kunsten te leren om uw klein kinderen te verbazen met knappe goochelkunsten.

Meer informatie vindt u hier

Mijn zoon/dochter heeft een beperking wordt daar rekening mee gehouden?

Ja, Goochelaar Marc is ook te boeken voor publiek met een beperking. In de optredens wordt het niveau aangepast aan het publiek. Daarbij worden overmatige prikkels vermeden. Er heerst een positieve sfeer waarbij de betrokkenheid en aandacht goed verdeeld wordt over de variërende goochel effecten.

Meer informatie vindt u hier

Kunt u mijn vader/moeder laten verdwijnen?

Misschien?

Is Marc een goochelaar of een Illusionist?

Goochelen is de schijn van het onmogelijke. Dat is zeker iets wat Goochelaar Marc laat zien aan mijn publiek. Als goochelaar is hij vingervlug en heeft hij een gezellig vlotte babbel. Hij laat onmogelijke illusies zien en weet zijn publiek te verbazen met elk zintuig. Maar of je Marc nou een goochelaar noemt of een illusionist dat maakt niet uit.

Definitie goochelaar: Het woord goochelaar draagt meerdere betekenissen namelijk: 1) Artiest 2) Beoefenaar van de magie 3) Beroep 4) Dier 5) Goochelaarster 6) Iemand die toverkunstjes verricht 7) Illusionist 8) Iemand die tovert 9) Kunstenmaker 10) Magiër 11) Magisch beroep 12) Tovenaar 13) Vingervlug persoon

Definitie Illusionist: Verbuiging van het woord “goochelaar” een Illusionist” is iemand die zijn publiek dingen laat zien die eigenlijk niet kunnen gebeuren

Tegenwoordig wordt het woord illusionist vaker gebruikt bij een podium goochelaar die geen vinger luchtheid gebruikt maar vooral werkt met grote kisten om personen en/of dieren te laten verschijnen, verdwijnen of veranderen.

Hoe zie jij Goochelaar Marc? Is hij een goochelaar die je met vinger luchtheid jouw zintuigen om te tuin leidt? Of houden zijn illusies jou in de ban?

Is Marc een clown?

Nee, Marc is niet perse een clown. Hij gebruikt in sommige acts clowneske effecten en laat zijn publiek daarmee hard lachen. Ook is het mogelijk hem als Circus Clown te boeken met betoverende reprise acts daarmee heeft worden de kwaliteiten van een goochelaar gebundeld onder een rode neusje. MOcht u meer willen weten kunt u vrijblijvend contact opnemen via e-mail of telefoon.

 

Ben u wél opzoek naar een clown kunt u kijkje nemen op de pagina van Rojo Events https://www.rojoevents.nl/clowns/clownmoes/

Workshops

Vanaf welke leeftijd kan mijn zoon/dochter deelnemen aan de workshop goochelen?

De goochelworkshops voor kinderen zijn gericht op kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar jaar zullen enkele lastigere goocheltrucs kunnen doen. Maar voor kinderen jonger dan 6 is een goochelworkshop nog erg lastig. Dit omdat er bij jongere kinderen een ontgoocheling plaatsvindt bij het fantasierijke geloof. Het besef dat goochelen “doen alsof is” is daarom moeilijk te begrijpen. Het is mogelijk dit ook voor jongere kinderen te  verzorgen echter is het dan makkelijk als er een papa/mama bij aanwezig is.

Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen met een workshop goochelen?

Afhankelijk van de soort boeking is er gemiddeld plaats voor 20 personen per ronde van 60 minuten. Het is natuurlijk mogelijk om dit voor schoolklassen en grotere groepen te verzorgen. Maar hiervoor dient u contact op te nemen via e-mail of telefoon.

Wat is er op locatie nodig om klaar te zetten voor een Workshop goochelen?

De goochelworkshops van MMmagic Entertainment zijn flexibel aanpasbaar voor elke locatie. Voor een workshopronde dient er voor elke deelnemer een stoel en tafel(gedeelte) aanwezig te zijn.

Het is het makkelijkste om aangeven oppervlakte vrij te maken van obstakels en binnen 10 meter van het podium een stopcontact vrij te hebben.

Na Afloop wordt de locatie weer netjes afgeleverd zoals deze geleverd is.

Bij de pagina’s voor shows en acts vindt u ook symbolen. Achter het symbool staat de praktische informatie wat er nodig is voor uw locatie om dit optreden te laten plaatsvinden.

 

(voorbeeld)

Praktische informatie:

Flexibel aanpasbaar op uw locatie.

220v stopcontact (normaal stopcontact)

Duur 45 minuten

Oppervlakte: 3,5m x 2,5 m x 2,5m (kamerhoog)

Capaciteit 20 – 250 personen

Wat kost een (kinder)goochelworkshop?

Het bedrag van een een workshop is geheel afhankelijk van uw wensen. U kunt het vrijblijvend opvragen via e-mail of telefoon

Mijn zoon/dochter wil meer goocheltrucs leren, Waar kan dat?

Wat leuk te vernemen dat uw zoon/dochter geïnteresseerd is in de goochelkunst. Voor hem of haar kan ik een aantal dingen aanraden.

 • Blijf oefenen, en werk vooral aan de goocheltrucs die hij/zij leuk vind om te doen.
 • Binnenkort een kinderfeestje? Ik verzorg ook kinderfeestjes in een goochel thema
 • Meer leren goochelen kan bij een van de workshops die ik door het hele land geef. Kijk voor komende events en workshops op de Events Pagina
 • Neem een kijkje in een betrouwbare goochelwinkel www.dynamitemagishop.nl
 • Leer goed de engelse taal. Een groot gedeelte van de goocheleffecte nzijn met engelse beschrijving of video’s
 • Of een privé les over het goochelen