De mooiste creaties in het haar!

Laat je invlechten voor een speciale gelegenheid, voor de lol of juist om helemaal in het middelpunt te staan.
  • Bruiloft
  • Communie of H. Vormsel
  • Jubileum
  • Gala of Premiére
  • Feestdagen
  • Verjaardagsfeest en verjaardag
  • Specials zoals:
Knotsgek Carnaval / Kerstmis / Nieuwjaarslook / Easter / Summertime / Halloween

Vlechten

‘Maak van jullie dochter een Elsa of Anna!!
Elke prinses heeft een prachtig kapsel. Dat is ook mogelijk om bij uw dochter te creëeren.

Perfect voor jullie kinderfeestje!
Vraag naar de mogelijkheden

Pedagoog als Haarstyliste

Onze profesionele haarstyliste is een jonge ondernemer en proffesioneel pedagoog die haar passie voor het invlechten heeft ingezet om bijzondere haarcreaties te maken bij kinderen en volwassenen. Haar gedreven persoonlijkheid en spontane overkomen zorgt voor een ongedwongen sfeer. En met haar perfectionistische kijk op het eindresultaat zorgt zij voor een beeldig plaatje.

Duur: vanaf 1 uur  toe boeken
+ Persoonlijke en duidelijke uitleg en advies
Flexibel aanpasbaar op locatie

Evenement haarstyliste 

Laat het haar van uw (jonge) gasten tijdens een evenement omtoveren naar een prachtig kapsel. Binnen een handomdraai zit jouw haar als een echte prinses, bruid of BN’r. Met een vrolijke gesprek lijkt te tijd te vliegen en zit er ineens een visgraat-, twist- of Elsa vlecht in je haar.
Een ideale activiteit die zeker een echte eye chatcher is op uw evenement.
Flexibel aanpasbaar op locatie
Kosten op aanvraag

Vlechtworkshop basistechnieken

Een workshop speciaal voor ouders en verzorgers die altijd al hun dochter een prachtig kapsel willen geven zonder daarvoor naar een kapper of haarstylist te gaan. Makkelijk voordat uw kinderen naar school gaan en ideaal om op een nette manier het haar van uw dochter vast te zetten.
Na een gezellige opstart met een kleine vlecht demonstratie gaan we gezamenlijk aan de slag met de basistechnieken van het vlechten. We behandelen onder andere het vlechten met strengen haar, het behandelen van het haar en het maken van twistvlechten en vissengraatvlechten. Met deze vlechtentechnieken gaan we diverse invlecht en/of opvlecht kapsels uitproberen. Aan het eind van de workshop is jouw kennis en vaardigheid over het vlechten verruimt. Na enig oefening zul je hierdoor nog jaren plezier van hebben.
Door een gestructureerde en vooral duidelijk uitleg kun je na de workshop al prachtige creaties zetten bij jouw modellen. Manouk zal bovendien door haar ruime kennis persoonlijk advies kunnen geven voor het haar van uw kinderen.
Duur: 2 uren – Makkelijk instap niveau
Capaciteit: 4 tot 6 personen per ronde
+ Persoonlijke en duidelijke uitleg en advies
Flexibel aanpasbaar op locatie
+ Inclusief materiaal om thuis aan de slag te gaan