Leren ballonvouwen?

Het blijft altijd magisch om te zien hoe eenvoudige ballonnen veranderen in de meest verrassende en fantastische figuren. Zelf leren ballonvouwen? JA LEUK!!

Ga aan de slag met nieuw creatief materiaal en laat je fantasie los op verschillende creaties.

Ballonnen zijn de bron van eindeloze creativiteit en vrolijkheid! Met slechts één ballon in de hand, kunt u iedereen een glimlach bezorgen. In onze Workshop Ballon Modelleren voor beginners, leren deelnemers de basisprincipes van dit fascinerende talent, stap voor stap, waardoor ze direct aan de slag kunnen. Maar dat is nog niet alles! Het draait niet alleen om het maken van creaties, maar ook om de kunst van het presenteren als een ware artiest.

Tijdens de introductie ontdekken deelnemers de veelzijdigheid van de gebruikte materialen. Daarna gaan ze meteen aan de slag met de basisvaardigheden, waarbij ze enkele basisdraaien en figuren onder de knie gaan krijgen. Als de groep snel vooruitgaat, nemen we ze mee naar meer uitdagende creaties. De deelnemers krijgen zelfs de kans om hun eigen unieke creaties te bedenken en met de hulp van onze deskundige workshopleider tot leven te brengen.

Voor iedereen!

Makkelijk instap niveau zorg ervoor dat iedereen kan meedoen.

Maatwerk

Maatwerk mogelijk, we leren de deelnemers een basis figuur dat aansluit op uw evenement/bedrijf

100% biologisch afbreekbaar

Biologisch afbreekbaar latex materiaal. Onze ballonnen zorgen niet alleen voor een leuk moment nu, maar denken ook aan het milieu

Duidelijke uitleg

Duidelijkste stap-voor-stap uitleg in begrijpelijke taal zorgt ervoor dat elke doelgroep kan aansluiten

Workshop ballon modelleren op school.

Ideaal voor opleidingen in de recreatie en hospitality sector, als creatief orienetatie-vak op de middelbare of uitdagend voor groep 7 & 8 van de basissschool. 

Een ‘ballonvouw workshop‘ of beginnerscursus ballonvouwen is de perfecte activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. In een kort tijdsbestek leren deelnemers diverse ballonfiguren te creëren, zoals prachtige bloemen, schattige hondjes, knuffelbare beertjes en schattige konijnen. Als er meer tijd beschikbaar is, gaan we zelfs over naar het vervaardigen van indrukwekkende figuren gemaakt van meerdere ballonnen!

Of het nu om een gezellig familiefeest of een dynamisch bedrijfsevenement gaat, een workshop ballonvouwen is gegarandeerd een publiekstrekker. Deze leuke activiteit is geschikt voor alle leeftijden, met een startleeftijd vanaf 7 jaar. Zelfs jongere kinderen zijn van harte welkom, en met een beetje begeleiding kunnen ook zij hun eigen unieke ballonkunstwerkjes maken. Ontdek de creatieve wereld van ballonvouwen en modelleren maak van jouw evenement een onvergetelijk succes!

Ontdek de magie van ballonvouwen op uw eigen locatie!

Bent u op zoek naar een unieke en vermakelijke activiteit voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje? Overweeg dan onze workshop ballonvouwen op locatie!

Tijdens deze workshop leren uw deelnemers prachtige creaties met ballonnen te maken, zoals bloemen, dieren, kroontjes en andere feestelijke decoraties. Het maakt niet uit of u een volwassene of kind bent; deze workshop is geschikt voor alle leeftijden en wordt begeleid door goochelaar en ballonartiest Marc of Manouk

Waarom kiezen voor onze workshop ballonvouwen op locatie in Nederland?

Ontdek inspirerende ideeën en mogelijkheden om van uw evenement iets bijzonders te maken. Onze op locatie georganiseerde workshops kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen en de specifieke behoeften van uw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een vrijgezellenfeest, wij passen ons aan om de perfecte ballonvouwervaring te creëren die bij uw gelegenheid past.