Uitdagende
Spelactiviteiten

Wij verzorgen complete activiteiten voor kinderen van alle leeftijden!

Uitdagende (spel)activiteiten

MMmagic Entertainment biedt een ruim aanbod aan uitdagende spelactiviteiten aan. Bij onze spelactiviteiten staan het samen spelen en ontdekken van nieuwe talenten centraal. 

Onze activiteiten zijn compleet verzorgd:

  • Geleverd met geluisysteem voor extra sfeer
  •  Inclusief enthousiaste spelleider met (kinder)EHBO
  • incl. eventuele decoraties voor de omgeving

Wij zorgen voor een veilig verloop van het spelonderdeel en zorgen dat jong en oud worden betrokken en uitgedaagd om spelenderwijs aan de slag te gaan!

Schuimparty
Compleet met interactieve
Kinder-DJ

Interactief lichtspel

Ballonartiest

Zweefbal

Buiten gamen
Wees je eigen avatar!

Mega MIKADO®XL

XL Basketbal spel

Limbo dansen

XL darts

Twisterdisco XL

Bamboe stieken
maak de je eigen creaties

Circus spelen

Ontdek jouw circustalent

Knutseltafel

Pop-up Escape Challange

Water / Limonade Koe

Stoepkrijtplein

Eendjes vangen

Groots Ringwerpen

Vangspel

Ezeltje prikje!

XL Bordspellen

Voetbal sjoelen

Archery Tag®
Boogschieten en trefbal in 1!

Voetbal Flipper

Snoep sjoelen

Penalty Goal

Kinderschmink

We hebben een breed aanbod in verschillende ontwerpen waar u/uw (jonge)gasten uit kunnen kiezen. Op locatie zijn afhankelijke van de capaciteit die wij mogen draaien verschillende veel gekozen ontwerpen.

Haren vlechten

Laat je haren omtoveren in een prachtige creatie. Een magische ¨Elsa vlecht¨ wordt binnen de kortste keren een prachtige en uitgebreide ingevlochten of op-gevlochten kunstwerk. 

Glittertattoos

 Laat een glittertattoo zetten door een van onze grimeurs. Door een breed aanbod aan ontwerpen vindt je zeker iets dat bij je past. Alle tattoos worden gezet met een kleurrijk pallet aan glitters naar keuze.

Workshop Ballonvouwen

Ga je voor de eerste keer leren ballonvouwen of kun je het al een beetje. Doe mee met een toegankelijke workshop ballonfiguren maken. Je maakt kennis met tal van mogelijkheden om jouw ballon figuur vorm te geven. Het instap niveau is geschik voor zowel kinderen als volwassenen.

Workshop Goochelen

Wil jij leren je vrienden en familie te verbazen met coole goochelstrucs en onmogelijke voorspellingen? Dan is dit jouw kans! Een goochelworkshop is voor zowel kinderen al voor volwassenen erg interessant. Ga aan de salg met goochelgeheimen en handige hulpmiddelen om jouw publiek versteld te doen staan.

Workshop Jongleren

Leren jongleren kan op alle leeftijden. Het is de kunst van los laten en vangen. Dat klinkt lastig maar in eenvoudig te leren. Het laat jouw doorzettingsvermogen, ruimtelijke oriëntatie en zelfvertrouwen groeien. Jongleren is gezellig en leuke bezigheid waarmee je jezelf kan uitdagen.

Workshop Bordjes draaien

De kunst van ballans en concentratie laat een bordje draaien op het puntje van een stokje. Het is makkelijk te leren om een chinees bordjes op een stokje te draaien. Binnen enkele minuten merk je al resultaat. Bovendien is deze kunst is na enig oefenen uit te bouwen naar leuke trucjes.

leuk als groepsactiviteit of teambuildingsactiviteit!
Vraag hier naar informatie

Bijzonder FUN-food

Bij een feestelijke gelegenheid, speciaal evenement groot of klein mogen onze magische snacks niet ontbreken. Laat een suikerspin smelten op het puntje van je tong, neem een hap uit een vers gebakken stroopwafel of proef een smaak explosie door lekkerste popcorn!

Al onze etenswaren worden veelal live-bereid en zijn gemaakt liefde en de beste kwaliteit grondstoffen. Wij kiezen voor duurzaam, gezond en vooral lekker! 

  • Geen extra toegevoegde smaak en kleurstoffen.
  • Alles volgens strikte europeese hygiëne eisen (HACCP )
  • Echt een lekker eindresultaat!
Inclusief vrolijke bakker, chef en/of kok.

Huur een van onze
vrolijke Feestfiguren

Huur een van onze unieke
kinderspringkussens