De pieten Crew
bij jullie
Thuis

Het mooiste familiemoment beleef je samen!

Een (huis)bezoek van de pieten en Sinterklaas?!

Wilt u de “Pieten Crew” op bezoek samen met goochelpiet en de ballonnen piet?! Dat kan!

Dit jaar leggen de Pieten van de Sint weer unieke huisbezoeken af bij jou in de regio. Dé leukste Sinterklaas herinnering maak je samen met je familie. De “Pieten Crew” weet dat maar al te goed. Zij maken van jullie sinterklaas avond een grote sinterklaas magische beleving. Door een combinatie van theaterspel, knappe goochel en circuskunsten en persoonlijke interacties met uw kinderen weten de pieten de sinterklaas spanning om te zetten naar een avond vol plezier. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om puur te genieten in het moment en mooie plaatjes te schieten voor in de fotoboeken.

Huisbezoek van de èchte Sinterklaas en de Pieten Crew

Onze bezoeken zijn gedurende de hele sinterklaasperiode te boeken en duren gemiddeld 20 tot 30 minuten. Een bezoek van de pieten en de Sint bij u thuis zit vol met interactief theaterspel, knappe goochelkunsten en ballonnen. Dat alles is verworven in een beknopte verhaallijn waar Sint de kinderen in meeneemt. We komen langs met de èchte Sinterklaas, de goochelpiet en de ballonnenpiet en nemen voldoende luxe strooigoed mee.

Kosten voor een Huisbezoek zijn v.a. € 85,- door heel NL

Als wij bij jullie op bezoek mogen komen kun je dit nog extra verwachten:

 • Een unieke kleurplaat
 • Ballondier voor ieder kind
 • Voldoende luxe strooigoed (Chocolade munten, pepernoten, Schuimpje e.d.)
 • Privé huiskamershow met goocheltrucs en meer!
Duidelijke communicatie
Kindgericht en pedagogisch

Hoe ziet een huis bezoek van Sinterklaas eruit? 

Bekijk eens onze impressie video:

Wat mag je verwachten van een video boodschap? 

Bekijk eens onze impressie video:

Kwaliteit boven kwantiteit

We nemen per dag een beperkt aantal huisbezoeken aan. Dit doen we omdat een de persoonlijke aandacht voorop stellen. Een familiemoment moet je naast foto’s en video’s ook kunnen vastleggen als mooie herinnering waar je met een warmgevoel op kan terug kijken.

LET OP! We werken met de Pieten crew landelijk, maar voor onze huisbezoeken in december houden wij het bij de volgende regio: 

 • Maasdriel

 • Den Bosch

 • Zaltbommel

Staat jouw regio er niet bij en wil je wel een ontmoeting van Sinterklaas en de Pieten Crew? We hebben ook unieke videoboodschappen

Staat jouw regio er niet bij maar vind je deze wel in de buurt?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Beschikbare data 2024

 • 23 november (zaterdag) VOL
 • 24 november (zondag) VOL
 • 29 november (vrijdag) VOL
 • 30 november (zaterdag) VOL
 • 1 december (zondag) VOL
 • 5  december (dinsdag) 
 • 6 december (dinsdag) 
 • In 2025 zijn er weer nieuwe plekjes beschikbaar

LET OP! Wees tijdig met uw aanvraag, om teleurstelling te voorkomen.

Persoonlijke video van de Pieten Crew

Liever geen bezoek maar wel een uniek Sinterklaasmoment? Dat kan! In een kort pieten avontuur proberen Goochelpiet Piet Cedro en Ballonnenpiet Piet Celine Sinterklaas te spreken. Maar dat loopt net iets anders dan verwacht…

 • Persoonlijke educatieve boodschap
 • Vrolijke pietenvideo met Sinterklaas
 • Veel ruimte voor eigen inbreng hele gezin
 • Geen green screen maar echte scènes

Kosten zijn 15,50 incl. verassingspietenpost via PostNL

LET OP! Geen video’s meer mogelijk in 2024! Door de drukte is het voor dit seizoen niet meer mogelijk een video te bestellen. Voor 2025 helpen we jullie gezin graag verder!

Wie staan er op jullie pakjes avond voor de deur?

De Goochelpiet – Cedro

Als beroepsgoochelaar, organisator en jongleur zet Piet Cedro de boel op stelten. Hij tovert interactief samen met de kinderen, jongleert met van alles wat los en vast zit en is altijd in voor een grapje. Met een hoge vingervlugheid en tover-dosis humor heeft hij zijn publiek op zijn hand. Samen met zijn vriendinnetje Piet Celine vormen zij de Pieten Crew.

Lees meer…

De echte Sinterklaas! 

Als beroepsacteur klinkt zijn warme stem in binnen en buitenland. Sinterklaas heeft naast een warm karakter ook pedagogische kennis en een ijzersterk improvisatie vermogen. Hiermee weet hij jong tot oud te betoveren in het mooiste moment van het jaar.

Lees meer…

De Ballonnenpiet – Celine

Als professioneel ballonknoopster weet ballonnenpiet Piet Celine een ballon te maken in  een handomdraai. Zo maakt ze de mooiste figuren en luchtige creaties. Dagelijks werk deze mama-piet met jonge kinderen en weet hun hartjes te veroveren. Piet Celine is de liefste meisje piet die met haar glimlach niet alleen Piet Cedro betovert.

Lees meer…

Ding Dong…

Daar gaat de deurbel. Mijn zoontje springt van zijn stoel en rent naar de deur! Hij heeft al de hele avond sinterklaasyoutube aan staan. En zingt uit volle borst mee met bekende sinterklaas-hits. Voor de deur staan de Sint en zijn pieten. De goochelpiet staat de zwaaien terwijl de ballonnenpiet door heer knieën gaat om mijn kleine man een handje te geven. Sinterklaas vraag of hij binnen mag komen en onder vrolijk gezang komen ze onze huiskamer binnen waar de familie zit te wachten.
 
Lees meer………

 

Verhaal van Vera Jansen (moeder)
5 december 2022

Hoe gaan we aan het werk?

Met de sinterklaas organisatie van MMmagic Entertainment zorgen we voor uw complete sinterklaasfeest. We besteden veel aandacht aan het creëren van een perfecte Sinterklaas beleving. Door effectief inzetten van diverse materialen zoals eyecatchers, acteurs, luxe kostuums, decors, gethematiseerde pieten, Sinterklaas decoraties, pieten workshops en trainingen. Hiermee zorgen we voor een professionele Sinterklaas ervaring.

We zorgen ervoor dat jullie Sinterklaas huisbezoek volledig aanslaat bij de hele aanweizge doelgroep. We proberen we hele families erbij te betrekken met humor en interacties. 

Het team van MMmagic Entertainment bestaat uit enthousiaste professionals uit het theater-vak.  Wij zijn de mensen die ervoor zorgen dat uw sinterklaas ontmoeting een succes wordt.

Met ons gedreven team verzorgen wij uw sinterklaas moment tot in de puntjes, zowel voor- als achter de schermen.