Ballonartiest

Ballonartiest Marc & Manouk zijn een kundig ballonnen draaiers. Naast hun liefde voor balloncreaties zijn zij fulltime entertainers die uitblinken in snelle improvisatie en publieks interacties. Niets is hen te gek. In combinatie met goocheltrucs op zak en een koffer vol ballonnen komen zij graag bij uw evenement.

 

Door een vlotte babbel en veel persoonlijke aandacht wordt er aandacht schenkt aan elk aanwezig kind. Hiermee creëren zij een een geluksmoment met een bijzonder luchtig cadeau voor thuis. Alles is te maken van Ballonnen!

 

Huur een ballonartiest in voor onder andere een kinderfeest, uw familiefeest, een bruiloften, buurtfeesten, sinterklaas of kerst middag, op braderie of beurs.

Ontzettend leuk als aanvulling op uw (kinder)evenement.

Vingervlug  en binnen een handomdraai een prachtig ballondier

Kindgericht en enthousiast

100% biologisch afbreekbare ballonnen

Persoonlijke aandacht en toch een hoge capaciteit! 

Ballonnen op een braderie, winkelcentrum promotie of opening van een winkel

Voor braderieën en winkelopeningen zijn er verschillende mogelijkheden om een mix van betovering zoals een rondlopende goochelaar te combineren als ballonartiest. Zo krijgen de (jonge) bezoekers een tastbare herinnering na het bezoek van uw locatie of evenement. 

Kraamfeest of bruiloft

Bij een nieuw begin hoort natuurlijk een feestje. Voor de kinderen is het mogelijk samen een betoverend cadeautje te maken. Een vrolijke en kleurrijke herinneringen aan deze speciale dag. Bekijk ook eens ons kindervermaak voor een bruiloft.

Familiedag

Tijdens een dag samen met je familie is natuurlijk leuk vermaak een echte ¨must have¨! MMmagic Entertainment heeft leuke pakketten samengesteld waarbij we samen (leren) ballonnen maken, ballondieren uitdelen en meer. Bekijk eens wat er mogelijk is

Geen ballonnenclown, wel een magische ballonartiest?

Een ballonnenclown is een vrolijke verschijning die veelal de clown uithangt. Maar wat als je een beroepsgoochelaar ballonnen laat maken. Dan krijg je een magische situatie waarin verwondering en samen plezier maken centraal staat. Zonder het overdreven clowneske gedrag is Goochelaar Marc als ballonartiest ook voor de volwassene kijkers een genot om naar te kijken. Met vlugge vingers maakt hij niet alleen ballonnen maar laat hij ook onmogelijke magische acts zien!

E. Eems
E. Eems
3 weken geleden
Lees verder
¨Bravo, leuke combinatie van goochelen en ballonnen. Mijn kinderen vonden het fantastisch! Zeker een aanrader voor een familiefeest!¨
R. Kannegieter
R. Kannegieter
1 maand gelden
Lees verder
¨Ik heb een workshop ballonmodellen gehad van Marc en ik heb dit als heel leuk en leerzaam ervaren. Hij is gezellig om mee te werken, legt goed uit en helpt je goed. Zeker een aanrader!¨
M. van Mark
M. van Mark
3 maanden gelden
Lees verder
¨Vette trucjes. Leuke workshop. En top als onderdeel van een batcholar party! En goeie showman met leuke verhaaltjes. Leuk van jong tot oud¨
Previous
Next

Workshop ballonvouwen

Workshop Ballonvouwen

Ga je voor de eerste keer leren ballonvouwen of kun je het al een beetje. Doe mee met een toegankelijke workshop ballonfiguren maken. Je maakt kennis met tal van mogelijkheden om jouw ballon figuur vorm te geven. Het instap niveau is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Doelgroepgericht

Doelgroepgericht en pedagogisch 

Het is een kleurrijke en visuele goochelshow met humor voor jong en oud met herkenbare situaties uit het dagelijks leven Goochelaar Marc stemt zijn optredens perfect af op zijn aanwezige publiek

Zelfvoorzienend

Compleet zelfvoorzienend

Op locatie is niet meer nodig dan een stopcontact. We verzorgen een compleet plaatje van A tot Z. Compleet met decor dat flexibel aanpasbaar is op elke locatie, professioneel geluidsysteem en extraatje als na-beleving van de show.

Interactie

Verrassend en Interactief! (UNIEK!)

Elke voorstelling heeft een hoog interactief gehalte. Dat houd in dat niet alleen de kinderen in de zaal mee kunnen doen. Ze worden uitgedaagd zelf na te denken, mee te praten en bepalen zelf hoe de show verloopt. 

WAUW-factor!

Gegarandeerd de WAUW-Factor

Indrukwekkende entertainmentwaarde gaat hand in hand met vingervlugheid van hoog niveau. Tijdens elke goochelvoorstelling val je van de ene verbazing in de andere. En doe je indrukken op die je later nog zeker zal herinneren. 

GLOW-ballonartiest - lichtgevende ballondieren

Met een vlotte babbel en veel persoonlijke aandacht krijg ieder kind een betoverende “Neon” ballon. Deze gloeit in een magische kleur in de lichten van het blacklight. Zo creëeren we bij elke kind een geluksmoment met een bijzonder luchtig cadeau voor thuis. Bovendien is echt alles te maken van ballonnen! 

  • Inclusief Blacklight lampen en verlichting
  • Neon/glow ballonfiguren