Meer informatie over MMmagic Entertainment

Een magisch familiebedrijf

Fantastisch om samen te werken met je familie en vrienden om een onvergetelijke positieve herinnering te maken. Ons team bestaat uit bevlogen en bekwame pedagogen en entertainers die dagelijks met èn voor kinderen werken. 

 

10 jaar Magie!

Feest! In 2023 bestaat MMmagic Entertainment 10 jaar! Tien jaren vol magie, betoverende activiteiten en unieke events. We hebben ondertussen voor bekende en minder bekende attractie en vakantieparken magisch entertainment verricht. We zijn een uitblinker in voor-, en na-beleving en zetten het allerhoogste niveau goochelkunst in voor een vriendelijke prijs.

Op naar nog eens 10 jaar verwondering.

Betoverende activiteiten

Omdat we dagelijks werken met èn voor kinderen. Kennen we deze doelgroep maar al te goed. Dat is de reden dat we een specialisatie hebben op familie-, en kinderentertainment. Uitdagende spellen die ontwikkeling, motoriek en samen ontdekken stimuleren. Inspireren staat daarin centraal. Net dat stapje meer zetten bij alle spellen zorgt ervoor dat niet alleen de kinderen maar ook ouders en verzorgers een leuke tijd beleven.

 

Samenwerkingen en entertainment concepten

Ontdek de voordelen van samenwerken met ons bedrijf. Met onze expertise en toewijding in de entertainment branche zorgen we voor op maat gemaakte gastbeleving die aan uw behoeften voldoen. Samen streven we naar succes en groei, waarbij we uw visie tot leven brengen. Ervaar de kracht van een partnerschap dat innovatie, kwaliteit en resultaten centraal stelt.

Enkele van onze succesvolle entertainment concepten zijn te bekijken in Nederland en Duitsland:

  • Dreumes weken op Kampeerdorp de zandstuve,
  • De belevingswereld van Emma en Evan op Wilsumer Berge resort (Duitsland),
  • Kids Events in Kinderspeelparadijs Kids Castle.

 

 

Educatief goochelen

Inspireren doen we op vele vlakken. Ook zijn we er ons bewust van de goochelen een boost kan geven in de fantasierijke belevingswereld van het publiek. Zelf goochelen of de goochelkunst oefenen/proberen is een stap in het hier en nu. Geen videospellen of social-media maar werken met je hoofd en handen. Door zelf te goochelen ontwikkel je (fijne)motoriek, cognitief denken, inlevingsvermogen en zet het positieve stappen voor je zelfvertrouwen. Met dit alles werk je onbewust en spelenderwijs aan je persoonlijke ontwikkeling. Hoe gaaf is het als je naast een gave goocheltruc ook nog eens jezelf positief laat veranderen

 

Goochelhond Chase

Ons huisdier in de familie mag natuurlijk niet ontbreken. Goochelhond Chase is sinds 2020 betrokken in de familie goochelshow en laat kinderhartjes sneller slaan. Kinderen vinden soms goochelhond Chase nog leuker dan Goochelaar Marc. Chase zijn naam is ook een niet zomaar de naam Chase (van kinderserie Paw Patrol). Zijn naam gaat over het najagen van je dromen ¨Chase your dreams¨. Een doel dat we samen met ons bedrijf dagelijks verwezenlijken.  

 

Pieten Crew – De mooiste pieten van Sinterklaas

Samen met de Pieten Crew zet MMmagic Entertainment elk jaar een stapje vooruit in de belevingswereld van Sinterklaas. Met de mooiste pieten kostuums en vriendelijkste sinterklaas zorgen voor een unieke sinterklaas beleving. In de sinterklaasperiode staat alles in het teken van de goedheiligman en zijn vrolijke pieten. Sinds 2006 helpen we de sint om een voor elk kind een betoverende herinnering te maken. Met onze eigen Sinterklaasshow die in verschillende theaters te zien is bereiken we landelijk vele kinderen. Ook het pietenpakjes festijn, ons eigen sint-event, scoort al jaren hoog in het dagje uit dat ouders plannen rondom Sinterklaas.


Goochelpiet Cedro en Ballonnenpiet Celine beleven elk jaar weer nieuwe avonturen met natuurlijk de echte Sinterklaas. Wilt u meer weten over de Pieten Crew, bekijk ook eens www.pieten-crew.nl

Onze filosofie met kinderspringkussens

Een veilige speelomgeving voor kinderen tot 6 jaar

Kinderen hebben van jongs af aan een actieve en levendige fantasie. Met onze springkussens, uitdagende spellen en opblaasfiguren willen we onze (jonge)bezoekers spelenderwijs deze fantasie laten vergroten. We laten ze actief bewegen en inspireren met de uitstraling van onze springkussens. Bewegen is immers gezond. Alleen dient dit ook in een veilige omgeving te gebeuren. Zo kunnen kinderen zichzelf sociaal en fysiek ontwikkelen. Samen spelen, ontdekken en nieuwe vrienden maken.

¨We hebben in de jaren voordat we begonnen met het verhuren van springkussen ervaren dat er veel onveilige situaties ontstaan in de speelomgeving voor kinderen, zeker met springkussens. Dit willen beter doen. Dat is onze drive geweest om met kinderspringkussens te starten.

We zijn al sinds 2013 actief met magisch kinderentertainment en shows via MMmagic Entertainment. Landelijk bereiken we jaarlijks meer dan 42.000 kinderen die samen kunnen genieten met hun ouders.

Om de magische beleving nog een extra “wauw” te geven bij uw feest, is een kinderspringkussen de perfecte aanvulling voor de hele 6 min doelgroep.

Een veilige omgeving begint bij ons maar zullen we samen met u als huurder van het springkussen creëren. Vanzelfsprekend zijn al onze opblaasstructuren waarmee uw kind speelt/in aanraking komt volgens strikte  Europese voorschriften is getoetst. Bovendien zorgen wij voor consequente controles zodat al ons materiaal up-to-date is en volgens veiligheidsvoorschriften blijft. Zo kunt u uw kinderen met een gerust hart laten spelen.

Samenwerken met MMmagic staat garand voor

1. Professionele omgang met uw gasten
2. Net dat stapje extra in beleving
3. Eerlijk gage en prijs
4. (kinder)EHBO'er ter plaatse
5. Complete ontzorging
6. Inspirerend
7. Ruimte kennis en connecties in Entertainment Nederland.

FAQ’s Wat wil je weten?

Jazeker, Goochelaar Marc komt door heel Nederland en grensgebied in België! Neem vrijblijvend eens contact met ons op.  

U kunt een boeking maken door contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@mm-magic.nl

Na het verstuurd te hebben ontvangt u binnen 48 uur een reactie met een beschikbaarheid en een passende offerte. Deze hoeft u alleen nog maar te bevestigen en dan is de boeking gemaakt.

U kunt u liever persoonlijk iemand spreken zijn we bereikbaar op kantoordagen van 10.00 – 18.00 uur.

+31(0)6-422 122 02

De prijs is variërend aan wat u zou willen boeken, de afstand tot uw locatie en duur van het optreden/activiteit. 

MMmagic Entertainment hanteert een eerlijk en gastvriendelijke prijs. Wij zijn niet te boeken door tussen verhuurbedrijven/agency kantoren. Dit zodat u altijd betaald voor wat u krijgt.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan zorgen we voor een passende prijsopgave. 

Jazeker, omdat er wordt gewerkt met een doelgroep is een kinderfeestje uitdagend ook voor oudere kinderen. Bovendien kun je een mindf*ck goochelshow aanvullen met een potje Lasergame XL, Out-door Gamen, Archerytag® of natuurlijk het leren van verschillende mindf*ck goocheltrucs.

KLIK HIER voor een kinderfeestjes aanbod voor 9 jaar en ouder.