De allerleukste
Schuimparty

Wij hebben zorgen voor het complete feestje!

Schuimparty ALL-IN Entertainment feest!!

Schuimparty organiseren? wij hebben het ALL-IN concept zodat we op elke gewenste locatie een compleet feestje kunnen neerzetten. Van vrolijke kinder-DJ met professionele  geluidsinstallatie en special effects tot het allergaafste schuimkanon dat tot wel 8 meter ver kan schieten!

Schuim disco vol entertainment! 

Voordat we samen gaan schuimen en het schuimkanon een golf plezier het publiek in schiet, wachten de kinderen gespannen tot de DJ het signaal geeft. De kinder-DJ van MMmagic Entertainment warmt het publiek op en vertelt op magische wijze de veiligheidsregels. Zodra iedereen zijn handen omhoog heeft, tellen we gezamenlijk af! “10, 9, 8, 7…” klinkt het over het plein! Bij de laatste tel creëert het schuimkanon een flinke berg schuim. Als kinderen (maar ook volwassenen) het schuim zien, barst het feest los, de schuimparty is echt begonnen! 

Onze schuimparty is naast een groot schuimbad ook een echte eye-catcher en zorgt voor de mooiste fotomomenten. Veiligheid staat bij ons voorop! Daarom zal de hoogte van het schuim nauwlettend in de gaten worden gehouden en wanneer nodig is stopt het kanon tijdelijk met schuimen zodat we geen (jonge) kinderen uit het zicht verliezen. De schuimvloeistof waarvan we gebruik maken is pH neutraal zodat het niet irriteert. Eveneens als ons gekleurd schuim is, ja je leest het goed! Gekleurd schuim! Tijdens ons schuimparty feest komt ook gekleurd schuim voorbij. Blauw, roze, oranje en meer! Het is helemaal compleet met de ludieke en vrolijke interacties van de DJ. Zo zijn de kinderen op verschillende momenten uitgedaagd met challenges en grappige opdrachten.

Wil je dus zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zelf een te gek feest organiseren? Wij helpen je graag.

Onze schuimvloeistof is 100% veilig en milieuvriendelijk!

Goed om te weten is dat de schuimvloeistof voor onze schuimparty’s voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen. Dit is in onze ogen meer dan logisch, omdat een feest niet alleen spectaculair moet zijn, maar ook veilig.

Gekleurd schuim!

De schuimvloeistof met kleur tilt het feestje naar een hoger niveau. Onze vloeistof is gemengd met verdunde waterkleurstof. Dit geeft het water en schuim een zachte kleur, maar hecht niet permanent in kleding of haar.

Veilig

In een korte tijd wordt een grote hoeveelheid schuim gelost waarvan we niet willen dat het schadelijk is voor de gezondheid of het milieu. Wij maken daarom gebruik van gekeurde TUV vloeistof concentraten. TUV keurmerk is een bevestiging dat producten voldoen aan kwaliteitseisen, veilig zijn en milieu verantwoord.

Het product waar het schuim mee wordt gemaakt is volledig onschadelijk voor mensen, dieren en het milieu. Het schuim dat gebruikt wordt is bacterieremmend, PH neutraal en niet irriterend. De vloeistof is volledig gecertificeerd voor het gebruik bij een evenement of fuif. Bij het organiseren van een schuimparty is dat natuurlijk belangrijk om te weten, want niemand wil een leuk feestje afsluiten met branderige ogen.

Daarnaast staat veiligheid van de locatie ook hoog in het vaandel. We zorgen dat het schuim niet te hoog komt en houden samen met u toezicht op een veilige speelomgeving.

 

Enthousiaste geworden reserveer nu een datum voor jullie SCHUIMPARTY

LET OP! In de maanden juli en augustus zijn er momenteel nog maar een paar data beschikbaar. Aarzel niet te lang voordat onze agenda vol is. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Wat mag je verwachten als wij bij jullie een SCHUIM PARTY komen verzorgen

 • vrolijke kinder-DJ
 • professioneel geluissintataltie voor het ultieme disco gevoel!
 • verschillende special effects (en in schemer donker ook disco verlichting)
 • uitdagende interacties en entertainment
 • Schuimkanon & voldoende schuimvloeistof
 • Professionele Begeleiding van Schuimkanon
 • Kosteloos om te boeken naar een gelijkwaardig discofeest indien geen doorgang door slechte weersomstandigheden

Schuimparty

va 499
99
complete schuimparty
 • Compleet verzorgde schuimparty
 • Inclusief professioneel geluidsysteem
 • Interactieve Kinder-DJ met uitdagende spellen
 • Met gekleurd schuim (uitwasbaar uit kleding en haar)
 • met extra speciale effecten (waterkanon, zeepbellen en meer)

Geen hoge waterdruk, geen probleem!

Het schuimen gebeurt natuurlijk met water. Het klinkt misschien logisch, maar is wel noodzakelijk. Gelukkig hebben wij aan alles gedacht. Met ons materiaal kunnen we op elke locatie een schuimparty verzorgen ongeacht of de waterdruk goed is of niet. We hebben een eigen waterreservoir mee waar we zelf de druk regelen om het schuimkanon zo ver mogelijk te laten spuiten. Het enige wat we op locatie nog hebben is toegang tot water en stroom.

Nodig op locatie:

 • Stroom (vrij stopcontact op vrije groep)
 • Water (er moet een tuinslang aanwezig zijn die tot het schuimkanon kan komen)
 • Voldoende veilige vrije ruimte; zonder objecten, met een vlakke ondergrond en vrij van stopcontacten.