De pieten Crew
de allerleukste
Sinterklaasshow

Het complete plaatje voor het mooiste Sinterklaasmoment!

Sinterklaasvoorstelling

Aanbod in thematische Sinterklaas voorstellingen

 

De interactieve sinterklaasvoorstelling (gericht op kinderen tot 8 jaar) nemen de Pieten van de Pieten Crew uw kinderen mee op een magisch avontuur op weg naar het moment met Sinterklaas. Door middel van knappe jongleer kunsten en spannende tovertrucs zit je op het puntje van je stoel. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten zonder pauze. 

Een voorstelling boeken, of meer informatie aanvragen? Klik hier

Paniek in de pepernotenbakkerij

De kokspiet is ziek en daarom besluiten de goochelpiet en de ballonnen piet een handje te te helpen. Alleen blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan. Als dat maar goed gaat…

Pietenpost ontspoort

Er komt een pakketje voor Sinterklaas binnen. Als de Goochelpiet en de ballonnenpiet dit open maken schrikken ze zich een hoedje. Wat er hierin zit hadden ze nooit verwacht…

De mijter van 5 december

Sinterklaas heeft een hele speciale mijter die hij alleen op zijn verjaardag draagt. De Pieten crew mag vandaag op deze mijter passen alleen dat gaat niet zo makkelijk….

De knuffelpiet

Iedereen heeft wel een knuffel zelfs pieten hebben er een. Wist je dat? Maar wat gebeurt er als de Goochelpiet Cedro per ongelijk zijn knuffel weg tovert

Doelgroepgericht

Doelgroepgericht en pedagogisch 

Van een kleurrijke en visuele goochelshow voor de kleuterklassen, een voorstelling gericht op taal en wereldoriëntatie voor de middenbouw of een show met echte mindf*ck effecten voor groep 8. Goochelaar Marc stemt zijn optredens perfect af op zijn aanwezige publiek.

Zelfvoorzienend

Compleet zelfvoorzienend

Op locatie is niet meer nodig dan een stopcontact. We verzorgen een compleet plaatje van A tot Z. Compleet met decor dat flexibel aanpasbaar is op elke locatie, professioneel geluidsysteem en extraatje als na-beleving van de show.

Interactie

Verrassend en Interactief! (UNIEK!)

Elke voorstelling heeft een hoog interactief gehalte. Dat houd in dat niet alleen de kinderen in de zaal mee kunnen doen. Ze worden uitgedaagd zelf na te denken, mee te praten en bepalen zelf hoe de show verloopt. 

WAUW-factor!

Gegarandeerd de WAUW-Factor

Indrukwekkende entertainmentwaarde gaat hand in hand met vingervlugheid van hoog niveau. Tijdens elke goochelvoorstelling val je van de ene verbazing in de andere. En doe je indrukken op die je later nog zeker zal herinneren. 

Het complete Sinterklaasfeest! “Het pietenpakjes Festijn!”

Het enige echte Pieten Pakjes Festijn van Sinterklaas. Is de grootste sint-belevenis van het jaar. Tijdens dit vrolijke feest ontmoet je verschillende pieten en natuurlijk Sinterklaas. Je kunt verschillende activiteiten ondernemen om je eigen pakjes-Diploma te halen en genieten van een interactieve Sinterklaasshow vol gezonde spanning, knappe goochelkunsten, ballonnen en muziek!

Dit Pakjesfeest richt zich op het echte familiemoment en is daarom geschikt voor elke leeftijd. Door een brede voor-, en na-beleving zijn kinderen dagen van te voren al actief bezig met het sinterklaasfeest en zij zullen tot pakjesavond kunnen na genieten.

Kinderen komen in hun eigen pietenpakje en dansen en zingen mee met de vrolijke en magische Sinterklaasvoorstelling.

Het Pieten Pakjes Festijn vind in 2024 plaats in Flikflak sport te ‘s-Hertogenbosch, DINERSHOW editie in de WINDKRACHT5 Rosmalen.

Voor meer informatie, toegangskaarten en dergelijke bekijk een de website:

www.pietenpakjesfestijn.nl

Helemaal enthousiast geworden over het Pieten Pakjes Festijn? En vind je dit ook een perfecte toevoegingen voor jullie Sinterklaasviering. Neem contact met ons op of bekijk ons andere aanbod hier.

Knotsgekke Pieten-Kinderbingo

Deze gezellige bingo wordt gepresenteerd door de vrolijkste pieten van Sinterklaas. En mocht u het leuk vinden, zelfs Sinterklaas! Ze brengen de Sinterklaasstemming er goed in met vrolijke liedjes en grappige circus acts. Geheel in stijl delen zij de kaarten uit en laten de ballen rollen in de nostalgische bingomachine. Wanneer uit volle borst BINGO! geroepen wordt, barst het feest los!
Tussen de bingo rondes door vermaken de pieten het publiek met zang, dans en muziek. Iedereen kan gezellig mee doen.

De interactieve Bingo show zit vol grappen en grollen en natuurlijk bijzondere sinterklaascadeautjes. 

De pieten BINGO boeken, of meer informatie aanvragen? Klik hier