Goochelaar aan tafel
Familie tafelgoochelaar

Tafelgoochelen is de leukste vorm van vermaak aan tafel. Goochelaar Marc weet dat maar al te goed. Marc hopt met zijn magische koffertje van tafel naar tafel. Tijdens interactieve goochelacts zal hij u verbaasd doen staan van een magisch hoogstandje met een groots entertainmentgehalte. Goochelen met alledaagse objecten, met wat uw gasten mee hebben en indrukwekkende mindf*ck illusies worden afgewisseld met humor en interactie. De impact van de acts zijn groot en zullen u en uw (kleine)gasten nog enige tijd na het optreden verbaasd doen staan. Doordat familie goochelaar Marc een natuurlijk charisma heeft en makkelijk een gesprek voert vloeit hij makkelijk in uw gezelschap op. 

 

Tafelgoochelen is een perfecte ijsbreker en sociaal bindmiddel. Doordat de mensen samen een leuke ervaring delen, komen de gesprekken op gang dat draagt bij aan de sfeer van uw gelegenheid. Tijdens het hoppen van tafel naar tafel wordt de act aangepast op de leeftijd en kunnen van uw gasten. Deze vorm van goochelen is zowel voor particulieren als voor zakelijke gelegenheden erg geschikt. Denk daarbij aan elke vorm van een feestelijke gelegenheid of viering.

 

Of Goochelaar Marc nu in het restaurant, op een braderie of uw familiefeest rondloopt goochelen kan altijd en overal.


Tafelgoochelen is een super leuke aanvulling bij o.a. 
een familiefeest, bruiloft, vriendenweekend, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, jubileum, buurtfeest, in het restaurant/bar/café 

WAUW-factor!

onmogelijke mindf*ck illusies

Gastgericht

Acts aangepast op de aanwezige doelgroep

Flexibel

Overal inzetbaar
binnen & buiten

Beleving

Creëren van een onvergetelijke herinnering

Centrale act (opening)

Vanaf een centraal punt start het magische moment met uw bezoekers. Goochelaar Marc weet met een compacte goochelpresentaties een betoverende herinnering te creëren. Hij vertoont in korte tijd verschillende onmogelijke effecten. Door een combinatie van visuele acts met een boodschap weet Marc met zijn onwijs vingervlugge acts uw gasten gegarandeerd een betoverende indruk te geven.

  • Inclusief geluidsysteem en decor
  • Unieke acts afgestemd op uw gezelschap
  • Gegarandeerd de WAUW-factor!
  • vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden

Meer dan alleen goochelen in het hier en nu!

Als goochelaar maak je betoverende momenten in het hier en nu. Onmogelijke mindf*ck illusies en optische vingervlugheid wisselen elkaar in rap tempo af. Soms gaat een moment te snel voorbij. Gelukkig de herinnering blijft. En om naar dit moment terug te denken heeft Goochelaar Marc verschillende magische cadeau’s.

Mag er iemand in het zonnetje worden gezet? Hij/zij ontvangt een tastbare herinnering voor mee naar huis. Waarbij het onmogelijke moment van het goocheloptreden wordt gevangen zit in de tijd. Dit unieke en betovend cadeau laat iedereen en zorgt voor een sterk verhaal.

vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden. 

De perfecte match voor jullie gezelschap:

Goochelen voor Families

Goochelen voor het hele gezin. Van de jongste peuter tot de puber en van papa tot opa. Door een mix van visuele en onmogelijke goochel-effecten zal iedereen betrokken zijn. Met een vrolijke en toegankelijke presentatie weet goochelaar Marc met zijn goochel-acts de aandacht van het publiek goed vast te houden. 

Goochelen voor volwassenen

Goochelen voor volwassenen gaat echt in op onverklaarbare voorspellingen, een hoogstandje vingervlugheid en echt mindf*ck effecten.

Goochelen voor senioren

Goochelen voor senioren brengt de gezelligheid met vrolijke trucs, verhalen en visuele goochel effecten.

Goochelen bij
een speciale doelgroep (mindervalide)

Gericht op persoonlijke aandacht, contact maken en samen een unieke ervaring beleven. Goochelen vooral met visuele effecten, vingervlugheid en respect.

Tafelgoochelen of rondlopend goochelen is ook mogelijk als bijzonder karakter zoals Goochelpiet Cedro tijdens Sinterklaas, 
De magische kerst-elf in de winterperiode of als Betoverend Halloween karakter tijdens een spooktocht of griezel avond.