Nederlands grootst reizende goochelshow voor het hele gezin!


Tijdens de actieve goochelshow bent u samen met de kinderen getuigen van betoverende en magische effecten. Kinderen krijgen de kans om op het podium en vanuit het publiek mee te doen. Goochelaar Marc speelt daarbij in op het inlevingsvermogen en de kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek, ongeacht leeftijd. Persoonlijke aandacht en een open houding creëren een bijzondere sfeer waarbij iedereen van begin tot eind betrokken is bij de goochelshow. Zijn trouwe goochelpartner Chase, De eerste goochelhond in Nederland, zal ook zijn kunsten laten zien. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en een vlotte babbel wordt je met z’n allen meegenomen in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden.

Goochelhond Chase

Tijdens onze zomershows is Goochelhond Chase ook aanwezig. Hij is dè publieksfavoriet met een grote knuffelfactor! Hij laat verschillende goochelkunsten zien en zal aan het einde het onwijs fijn vinden om je te ontmoeten.

Meer dan alleen een goochelshow

Genieten tijdens de familie goochelshow staat voorop. Het geluksmomenten en de herinneringen die je maakt duren lang voort. Daarvan is Goochelaar Marc zich bewust. Daarom weet hij met zijn acts (jonge) gasten niet alleen te vermaken maar ook te inspireren. Even weg van een beeldschermen maar leven in het hier en nu. Iedereen is welkom ongeacht geloof, niveau of afkomst. De goochelshow heeft niet alleen van een hoog niveau in skills maar ook in toegankelijkheid, heeft een hoge pedagogische waarde en respectvolle benaderingswijze. Dit ervaren ook de bezoekers. We zijn hiervoor heel dankbaar en zien dagelijk 5-ster recensies en positieve gastenbeoordeling verschijnen.

Het stop niet bij het eindapplaus!

Goochelen blijft fascinerend het is een kunstvorm die je niet dagelijks tegenkomt. Daarom is er aan het eind van elke goochelshow de mogelijkheid om zelf hiermee aan de slag te gaan. Kinderen krijgen een magisch doe-boekje mee naar huis. Met daarin verschillende trucs om zelf te gaan oefen. Zo stopt de showbeleving niet bij het eindapplaus maar kunnen kinderen binnen de kortste keren hun familie en vrienden verbazen met hun eigen goocheltruc’s.

Mogelijkheid met de lekkerste suikerspinnen

♡♡♡♡♡ 5/5      Lovende 5-ster recensies

¨Steeds verrassend¨ ¨Super leuke show ook voor jeugd en ouders¨ ¨Hij is de beste!¨ ¨Geweldige interactie met publiek¨ ¨We willen hem nog een keer zien!¨ ¨Hilarisch en echt entertainment¨

Doelgroepgericht

Doelgroepgericht en pedagogisch 

Het is een kleurrijke en visuele goochelshow met humor voor jong en oud met herkenbare situaties uit het dagelijks leven Goochelaar Marc stemt zijn optredens perfect af op zijn aanwezige publiek

Zelfvoorzienend

Compleet zelfvoorzienend

Op locatie is niet meer nodig dan een stopcontact. We verzorgen een compleet plaatje van A tot Z. Compleet met decor dat flexibel aanpasbaar is op elke locatie, professioneel geluidsysteem en extraatje als na-beleving van de show.

Interactie

Verrassend en Interactief! (UNIEK!)

Elke voorstelling heeft een hoog interactief gehalte. Dat houd in dat niet alleen de kinderen in de zaal mee kunnen doen. Ze worden uitgedaagd zelf na te denken, mee te praten en bepalen zelf hoe de show verloopt. 

WAUW-factor!

Gegarandeerd de WAUW-Factor

Indrukwekkende entertainmentwaarde gaat hand in hand met vingervlugheid van hoog niveau. Tijdens elke goochelvoorstelling val je van de ene verbazing in de andere. En doe je indrukken op die je later nog zeker zal herinneren.